Dönme
102 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
16 Şubat 2026 08:55
Merhaba kızım yedi aylık kendi eksenin de dönüyor yerde geriye doğru kendini ittiriyor geriye sürünüyor yani. Desteksiz oturuyor oturarak oyın halısında geziyor ama sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor geriye dönüyordu ama artık yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor koltuğa koydum yüz üstü kendini ayakları aşağa gelecek şekilde ayarladı ittire ittüre yavaş yavaş ayaklarını. Üstüne indi ama bu dönme işini yapmıyor doktora bildirime. Gerekir mi acaba

Rasime Ç. ..
16 Şubat 2026 11:02
Zeynep hanım benim kızımda 7 ay 13 günlük aynı durumdayız sağa sola dönüyor karın üstünde etrafa dönüyor emeklemek için kendini çok zorluyor yüz üstünden bazen sırta dönüyor doktora sordum bazı bebekler kendi isteyiylr yapmıyor kafaya takma 7 aylık bebek için emekleme çapası geri geri emekleme sağa sola dönme oyuncağını almak için karın üstünde bu hareketler bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğu anlamına geliyor yani istemdigi için dönmüyor olabilir 🌺
Z
Zeynep Ö.
16 Şubat 2026 11:18
Çok teşekkür ederim Rasime hanım evet döndürmeye çalışıyorum kendi benimle inatlaşıp dönmüyor Osman hoca da zorlamayın çocukları bür şey için diyordu yedi aylık videosunu izlediğim de