Dönme

44 görüntüleme
L

Lale

14 Kasım 2025 12:30
Merhaba bebeğim 5,5 aylık.tumy time oynadığımızda sağa sola dönüyor oyuncak falan uzatıyorum. Yüz üstü bıraktığım zaman sırt üstüne dönüyo ama sırt üstüne bıraktığım zaman yüz üstüne sadece iki defa döndü.rampalı yatak yapıyorum bıraktığımda kolay döndü. Göz teması sosyal gülümseme var, oyuncaklara uzanma var. Fizyoterapist destekli ilerliyoruz motor gelişimi biraz geri dedi dr. Fizyoterapist kasları biraz güçsüz dedi. Döner mi acaba çok endişeliyim
İ

İrem

14 Kasım 2025 12:38
Allah Allah maşallah bence gayet iyi dönme de zamanında olmuş ki zaten önce yüz üstünden sırt üstüne dönmesi bekleniyor. Neden öyle dedi fizyoterapist anlamadım sadece dönme için gayet normal seyrediyor bebeğiniz benim bildiğim kadarıyla lale hanımcığım
L

Lale

14 Kasım 2025 12:51
Eylemi tam ve sürekli gerçekleştiremediği için mi öyle dedi bilmiyorum .İlk günden beri boynunu tutuyor kucağımda boynu hiç düşmüyo. Aylık takip ettiğimiz dr muane sırasında yarım kaldırdı bizimki de ayaklarının üzerine kalktı motor gelişi çok iyi dedi. Başka bi dr da böyle deyince Fizyoterapist başladık. Fizyoterapist de eksiklerini normal bi dr dışardan göremez bu bebek için biz uzmanlar anlıyoruz dedi.hatta nasıl fark ettiniz ikinci bebeğiniz mi dedi yok dedim ilk bebek. Dedi normalde 18. Ayda falan fark ediyor aile.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir