Dondurulmuş Kolostrum Süt

140 görüntüleme
F

Fatma Y. K. ..

26 Mayıs 2026 00:55
Merhabalar

Bebeğime sağım yapıp süt veriyorum. Şu an bebeğim 3 aylık. Yeni doğduğu zamandaki sağmış olduğum ilk sütlerden (kolostrum) verip bir kisminida yeni sağdığım sütten vermeye çalışıyorum. Fakat bu kolostrum sütlerini sevmedi sanırım. Tadı değişikliği bebeğim içemiyor muhtemelen çok az alıyor. Bu durumda ne düşünüyorsunuz. Bu sütler çok faydalı vermeli miyim yoksa gerçekten bu sütler vakti zamanında mı faydalıydı yeni doğduğunda yani. Kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim
G

Gizem C.

26 Mayıs 2026 01:02
Bence her zaman faydalı. Sütü nasıl ısıtıyorsunuz?
O

Ozlem

26 Mayıs 2026 01:33
Kolostrum süt oldugu için değilde belki de dondurulmuş sütü sevmemiş olabilir. Bazılarının kokusu gerçekten çok keskin oluyor beyaz sabun gibi neden oldugunu bilmiyorum. Benim kızımda bir dönem sonra dondurulmuş sütlerimi içmedi. İlerleyen dönemlerde ek gıdada kullanırsınız belki.
N

Nurdan ..

Premium Üye
26 Mayıs 2026 03:55
Bende dondurulmuş sütleri kullanıyorum bu sorunu yaşamamak için ilk başta bir ölçü mama yapıp ikisini karıştırıp veriyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir