Dondurulmuş Anne Sütü
139 görüntüleme
N
Neval U.
6 Ekim 2025 17:48
Merhaba dondurulmuş anne sütü en doğru nasıl çözdürülür ve çözdürülen süt ne kadar sürede verilmelidir
A
Ayşegül Ü.
6 Ekim 2025 17:59
Benmari usulü çözdürülür ve 2 saat içinde verilmeli diye biliyorum.

Mihriban Y. ..
6 Ekim 2025 18:18
Ben buzluktan çıkarıp buzdolabının içine bırakıyorum eridikten sonra da biberona koyup oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
7 Ekim 2025 16:26
Doldurmuş olduğunuz sütü öncelikle normal buzdolabına koyuyoruz orada çözülmesini bekliyoruz ve bebeğe vereceğimiz miktarda benmari usulü sütü ısıtıyoruz geriye kalan yani ısıtmadığımız sütü buzdolabına koyuyor ve 24 saat içerisinde tüketilmesi gerekiyor 24 saati geçerse döküyoruz. Sütlerin ziyan olmaması için Süt saklama poşetlerinize fazla süt koymayın
V
Vakkas D.
7 Aralık 2025 16:48
Merhabalar , bebeğim 7,5 aylık bdondurulmuş anne sütünü çözdürünce içmiyor. Anne sütünü ile formül mama hazırlayabilir miyim ?

Gizem Ö. E.
8 Aralık 2025 09:52
Süt çözününce tat değişimliği olduğunu söyleyen ve red eden çok bebek varmış.formül ile karıştırılabilir kulağa hoş geliyor. Sadece anne sütü de khidratlı proteinli yağlı toz formül mama da. İlisi birlikte süper bir besine dönüşür be alırı kaloriye sebep olabilir. Beşki de tozu daha az koyarak mı denemek gerek?tek seferde tam ölçü yağılırsa iki ürün birden inanılmaz bir kaloriye çıkar. Bunu da doktora sormalı … isterseniz tozdan az ölçü karıştırarak deneyin anne sütünün değişen tadını biraz kırar öyle içerse kuetarmış olursunuz ama tam ölçü koymayın derim…