Dondurucudan Sütü Nasıl Verebilirim

143 görüntüleme
A

Almıla A.

31 Temmuz 2026 14:48
Bebeğim 1 nisan doğumlu, ilk 1 ay sağdığım sütleri şuan vermek istiyorum. Dondurucudan nasıl doğru şekilde çözdürüp verebilirim?
G

Gökçin N.

31 Temmuz 2026 14:57
Ben akşamdan dondurucudan aşağıya (buzdolabı) bölmesine alıyorum. Sabah hazır
A

Almıla A.

31 Temmuz 2026 14:57
Direk buzdolabından mı çıkarıp veriyorsunuz
G

Gökçin N.

31 Temmuz 2026 14:59
Yok. Biberon ısıtıcım var. O olmasa da aynı mantıkla su kaynatın, biberonu içine koyun ocak kapalıyken, ısınır.
S

Sevtap A.

31 Temmuz 2026 15:19
Benmari usulü ya biberonda yada saklama poşetinde ılıtıyorum öyle veriyorum ben
A

Almıla A.

31 Temmuz 2026 15:49
Herkese teşekkür ederim ben de akşamdan çıkarıp benmari ısıtıp vereceğim sağolun
E

Emine Y.

31 Temmuz 2026 15:55
Ben buzluktan çıkarıp ılık suyun altına tutuyordum süt poşetini çok çabuk çözünüyordu veya bi kaseye ılık suya koyuyordum. Mecbur olmadığınız sürecek stoklu sütleri kullanmayın tavsiyem. Siz hasta olursunuz vs dışarı çıkmak gerekir ama emzirmek sıkıntı olur o zaman kullanın. Bi de sürekli sürekli biberon vermeyin meme reddi yaşayabilirsiniz çünkü bebekler ne kolaysa ona yanaşıyor sizinde 4. Aya az kalmış genelde o aylarda bebekler meme reddi yaşıyor.
Duygu B. B.

Duygu B. B.

31 Temmuz 2026 16:42
Önce buzdolabına koyup tamamen eridikten sonra dolapta yakında sağdığın süt varsa onunla karıştırırsan ve ardından benmari usulü ısıtıp verirsen daha kolay içecektir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir