Döküntü Kaşıntı Deri İncelmesi

52 görüntüleme
E

Emine ..

7 Ocak 2026 21:30
Çocuğumun kolunda son 1 aydır bişeyler çıkıyor doktora gittim ama pişik dedi. Olmadığına emin olamama rağmen. Tekrar başka doktora randevu aldım . Kol içlerinde kaşıntı oluyor ,sanki güneş sonrası deri soyulması gibi soyuluyor ve derisi artık çok inceldi . Sürekli nemlendirici sürüyorum . Doğduktan sonra doktor atopik cildi var demişti bununla ilgili olabilir mi ? Yediği farklı birşey yok . Çamaşırlarını yıkadığım deterjanı değiştirdim ondan sonra oldu galiba ama makina ekstra durulama yapıyor onun kıyafetlerinde
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Ocak 2026 22:06
Benim kızımda atopik cilde sahip keşke deterjanını değiştirmeseydiniz benim kızımda da aynı problemi yaşadık nerdeyse egzama oluyordu tekrar aynı deterjana geçince düzeldi vücudunu nemlendirmeye devam edin
E

Emine ..

7 Ocak 2026 22:08
Şimdi bütün eşyalarını tekrar eski deterjanıyla yıkayacağım . Nemlendirmeye devam ediyorum . Çok üzülüyorum görünce ya . Yumurta alerjisi desem 5 aylık olduğundan beri sürekli yiyor bu zamana kadar daha kötü olurdu diye düşünüyorum . Şuan 1 yaşında . Yani aklıma tek gelen deterjan oldu
E

Emine ..

7 Ocak 2026 22:09
Birde aşı yapılırken de yumurta alerjisi var mı diye soruyorlar . Yani olsaydı bu zamana kadar anlardık değil mi?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Ocak 2026 22:21
Evet anlardınız kızım şuan 6 buçuk aylık vucudundaki kuruluklar için dün doktora götürdüm süt alerjisi olabilir dedi mamayı değiştirdi 1 ay boyunca süt ürünleri yedirmeyin 1 ay sonra kontrole gelin dedi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Ocak 2026 22:22
Ya nezaman neyin çıkacağı belli değil🤦
E

Emine ..

7 Ocak 2026 22:25
Çok geçmiş olsun sizlere de 🙁 Bebişler hep iyi olsunlar .. Anneler daha yüksek motivasyonda oluyor 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir