Doktor Tavsiyesi
50 görüntüleme
S
Sıla T. K.
16 Nisan 2026 00:57
İstanbulda yaşıyoruz bebeğimiz için alerji ve çocuk doktoru tavsiyesinde bulunabilecek birileri var mı gidip memnun olan tavsiyede bulunan olursa çok memnun olurum

Elif T.
16 Nisan 2026 01:50
Merhaba çocuk doktoru için Zeynep kamil de bülent beye gidiyoruz şu anlık gayet memnunuz
E
Elif A.
16 Nisan 2026 01:55
Merhabalar benim bebeğimde alerjik bir bebek. Kağıthane Kızılay hastanesi Yasin Tunç bey hem pediyatri uzmanı hem de çocuk alerji uzmanı kendisi. Beni bebeğimin alerjik olduğunu fark edip bize çok yardımı dokundu sağolsun. Biraz pahalı muayene ücreti ama tavsiye ederim.
S
Sıla T. K.
16 Nisan 2026 02:00
Detaylı bir alerji testi yapılması gerekiyor Medicana ve memorial de iki hekim gördüm ama hiç giden birine denk gelemedim 😔 @Elif Ayar
E
Elif A.
16 Nisan 2026 02:05
Bebeğiniz kaç aylık
Size tavsiyem Yasin beye görünmeniz bizde de başka doktorlar test yaptırmaya yönlendirdi ama doktorumuz daha çözüm odaklı ilerledi. Biz kaka resimlerini çektik bir haftalık gitmeden önce. Bebeğe direk o alerji testini yapmayı uygun bulmuyor çünkü testlerde yanıma payı çok yüksekmiş bebeklerde. Bu yüzden yapılmadı bize. Ama yapılmasa da sorunu çözdük çok şükür
Size tavsiyem Yasin beye görünmeniz bizde de başka doktorlar test yaptırmaya yönlendirdi ama doktorumuz daha çözüm odaklı ilerledi. Biz kaka resimlerini çektik bir haftalık gitmeden önce. Bebeğe direk o alerji testini yapmayı uygun bulmuyor çünkü testlerde yanıma payı çok yüksekmiş bebeklerde. Bu yüzden yapılmadı bize. Ama yapılmasa da sorunu çözdük çok şükür