Doktor Soğuk Alınlığı Başlangıcı Var Diyip 3 İlaç Verdi.
62 görüntüleme

Yeşim ..
2 Nisan 2026 22:54
Kızım tam 11 aylık. Gün içinde bir kaç kez öksürüp hapşırdığı için bulunduğumuz ilde devlet hastanesine götürdüm. Doktor hızlıca muayene edip soğuk algınlığı başlangıcı var dedi. Üç tane ilaç yazmış 2 şurup 1 burun spreyi. Bebeğimin genel durumu iyi olduğu için kullanmak istemiyorum. Acaba kullanmazsam ilerler mi? İlaçlar iburamin zero ve ventolin.
D
D ..
2 Nisan 2026 23:11
A
Arzu.G
Premium Üye
2 Nisan 2026 23:14
Ventoline gerek yok serum suyuyla buhar verebilirsiniz .burnunu güzel temizleyin açık tutun yeterli bence .iburamin daha hafif atlatmasini sağlıyor ama her türlü 5-6 gün sürüyor kullanıp kullanmamak size kalmis ben benzer durumlarda kullanmıyorum
S
Sembo
2 Nisan 2026 23:20
16 aylık bebeğim şuan balgamlı öksürük burun akıntısı mevcut doktora gitmediğim çünkü daha önce geçirdiğimiz hastalık doktor o zaman sadece bize serum suyu vermişti burun temizleme ve buhar uygulama için onun haricinde herhangi bir ilaç vermemişti şimdi aynı şekilde gün içinde serum suyuyla burun temizliği yapıyorum öksürük içinde buhar veriyorum akşam yatmadan önce buhar banyosu yaptırıyorum cold-mix var yatağına ve giysisine damlatıyorum ve bol bol sıvı alımını destekliyorum daha öncede ilaçsız atlattık yine öyle atlatacağız inşallah
Z
Zeynep Ç.
4 Nisan 2026 00:20
Coldmix işe yarıyor mu burnunu nekadar yikayip yatirsam da gece uyurken tıkanıyor ve huzursuzlaniyor uyurken
Yükleniyor...