Doktor Kilosu İyi Derken Hemsire Yeterli Değil Dedi

188 görüntüleme
F

Fatmanur K.

17 Haziran 2026 13:32
Bugün tam 28 günlük bem doktora hem sağlık ocağına götürdüm. Dogum kilosu 3200. Bugün iki yerde de 3900 ölçüldü. Doktor gayet iyi dedi içim rahat etmişti. Sonrasında sağlık ocağındaki ebe ve hemşire yeterli değil en az 1 kilo bekleriz ilk ayda falan diyince moralim bozuldu. 1 ay sonra gel o zaman daha toplu bekliyorum dedi. Sık sık emzir sütünün Kalitesini arttir dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Yeterli mi kilo alımı?
B

Buket ..

17 Haziran 2026 13:39
Doğumdan sonra bebekler kilonun bir kısmını kaybederler ve geri alırlar bunu da hesaba katarsak bence yeterli kilo alımı , siz bol su , çiğ kuruyemiş kuru meyve, yulaf lapası, yoğurt tahin yeşillik tüketin güzelce emzirin strese de girmeyin bir şey olmaz.

Sağlık ocağına çok güvenmiyorum ben. Demir damlası yerine günde 1 çay kaşığı pekmez verin demişlerdi bana 😂 doktorunuzu dinleyin mutlaka
F

Fatmanur K.

17 Haziran 2026 13:41
Buket
Doğumdan sonra bebekler kilonun bir kısmını kaybederler ve geri alırlar bunu da hesaba katarsak bence yeterli kilo alımı , siz bol su , çiğ kuruyemiş kuru meyve, yulaf lapası, yoğurt tahin yeşillik tüketin güzelce emzirin strese de girmeyin bir şey olmaz.

Sağlık ocağına çok güvenmiyorum ben. Demir damlası yerine günde 1 çay kaşığı pekmez verin demişlerdi bana 😂 doktorunuzu dinleyin mutlaka
5. Gününde 3060 a kadar düşmüştü. Bu saglik ocaklarında bilgiler guncellenmiyor mu acaba ya
B

Buket ..

17 Haziran 2026 13:49
Fatmanur Keskin
5. Gününde 3060 a kadar düşmüştü. Bu saglik ocaklarında bilgiler guncellenmiyor mu acaba ya
İşlerine gelmiyor ne yazık ki günümüzde isini düzgün yapan bir meslek grubu çok kalmadı. En ufak bir şeyde 2-3 doktordan görüş alır hale geldik
D

Duygu ..

17 Haziran 2026 14:39
İlk ay 600 gr alan bebeğime hiç bir doktor az demedi.Doktorunuzu dinleyin
İ

İlknur C.

17 Haziran 2026 15:14
Aldığı kiloyu gün sayısına bolunce 25 çıkıyor. Günlük 20-30 Gr arası alması beklenir. Sizin bebeğiniz 25 Gr almış. Gayet güzel kilo alımı. Sağlık ocağının dediğini ciddiye dahi almayın. Kendinizi de üzmeyin sütünüz etkilenir. Sağlıkla büyüsün 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir