Doktor Demir İlacı Vermedi

286 görüntüleme
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 19:37
Herkese merhaba. Kızımız [4.ayını](4.ayını) bitirecek. 5 aylık oldu diyebiliriz.

Doktorumuz [4.ayda](4.ayda) demir ilacına başlatmadı.

Kabızlık çok yaşıyorlar şu anda önermiyorum dedi.

Kilosu sağlığı yerinde. Sadece anne sütü ile besleniyor.

Bir sonra ki kontrolde demir ilacıno tekrar soracağım. Aynı durumda olan var mı acaba?
Elif T.

Elif T.

30 Ağustos 2026 19:45
Merhaba demir ilacını sağlık ocağında ebe aşıya gittiğimizde vermişti fakat sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmıyoruz biz.
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 19:59
Elif Tuğçe
Merhaba demir ilacını sağlık ocağında ebe aşıya gittiğimizde vermişti fakat sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmıyoruz biz.
Hemşire bize de verdi. Ama biz kullanmadık. Doktor vermediği için.

[5.ayda](5.ayda) doktorumuza yine söyleyeceğiz. Bir sıkıntı yaşar mıyız ileride sadece onu düşünüyorum.
M

Merve K.

30 Ağustos 2026 20:19
Mehmet Öztürk
Hemşire bize de verdi. Ama biz kullanmadık. Doktor vermediği için.

[5.ayda](5.ayda) doktorumuza yine söyleyeceğiz. Bir sıkıntı yaşar mıyız ileride sadece onu düşünüyorum.
Yaşamazsınız 1 2 aydan bir şey olmaz. Demir ilaçları kabızlık yaptıgı için şuan önermemiştir
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 20:23
Merve Köprü
Yaşamazsınız 1 2 aydan bir şey olmaz. Demir ilaçları kabızlık yaptıgı için şuan önermemiştir
Evet bize böyle söyledi. O yüzden vermedi. Teşekkür ederim
O

Ozlem

30 Ağustos 2026 20:35
Bizim doktorumuz benim kan değerlerime bakmıştı iyi olunca demire 4. Ayda başlamadı
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 20:36
Ozlem
Bizim doktorumuz benim kan değerlerime bakmıştı iyi olunca demire 4. Ayda başlamadı
Bizde de annenin değerlerine bakıldı. Eksiklik görülmedi. Hemde kabızlık sorun olmasın diye başlatmadı. İlerleyen aylarda ne olur bilmiyorum.
E

Ezgi Ç. D.

30 Ağustos 2026 21:16
Bizimde kabizlik problemimiz oldugu icin bistrona basladik kabizlik yapmiyormus. 15 gun oldu yapmadi.
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 21:38
Ezgi Çevik Dönmez
Bizimde kabizlik problemimiz oldugu icin bistrona basladik kabizlik yapmiyormus. 15 gun oldu yapmadi.
Dediğiniz demir takviyesi mi nedir?
M

MT

30 Ağustos 2026 21:44
Bizimde dr muz [5.ci](5.ci) ayda başlattı bir sorun olmadı
M

Mehmet Ö.

30 Ağustos 2026 21:44
MT
Bizimde dr muz [5.ci](5.ci) ayda başlattı bir sorun olmadı
Bizde de büyük ihtimalle öyle olacak. Teşekkür ederim.
E

Ezgi Ç. D.

30 Ağustos 2026 21:45
Mehmet Öztürk
Dediğiniz demir takviyesi mi nedir?
Evet adi bestiron.
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 22:26
Ezgi Çevik Dönmez
Her bebekte farklı etki yapıyor. Benim bebeğimde hiç kabızlık sorunu yoktur ama bestiron çok gaz ve huzursuzluk yaptı. Yeniden sidefere geçmek zorunda kaldım.
E

Ezgi Ç. D.

30 Ağustos 2026 22:38
Dinara Rahmedova
Her bebekte farklı etki yapıyor. Benim bebeğimde hiç kabızlık sorunu yoktur ama bestiron çok gaz ve huzursuzluk yaptı. Yeniden sidefere geçmek zorunda kaldım.
Haklisiniz olabilir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir