Doktor D Vitmini Bırakmamızı İstedi

235 görüntüleme
D

Dilan D.

19 Ağustos 2026 16:07
8ay 17günlük oglum doktor

d vitamini bırakmamızı istedi degeri 54 cıktı 2ay bırak tekrardan başlayalım dedi

Kansızlık cıktı bıraz hiç bişi yemiyor 10gram vermiş 🥲
m

mrss

19 Ağustos 2026 17:12
Merhabalar benim de bebeğimin sekiz aylıkken d vitamini yüksek çıktı kestik 15. Ayda tekrar baktırdık normale döndü. Demir ilacı kullanıyor musunuz acaba kansızlık için
D

Dilan D.

19 Ağustos 2026 17:24
Ferum kulanıyorum 8 damla doktor kullanmaya devam et sabah tek kulanıyorum ama oglum ek gıda redi yaptıgı için kansızlıgı düşmüş olabilir diye düşünüyorum ya
A

Ayça

19 Ağustos 2026 19:17
Dilan Dereli
Ferum kulanıyorum 8 damla doktor kullanmaya devam et sabah tek kulanıyorum ama oglum ek gıda redi yaptıgı için kansızlıgı düşmüş olabilir diye düşünüyorum ya
Bebeğiniz kaç kilo acaba ferrumu kiloya göre mi ayarladı doktorunuz
D

Dilan D.

19 Ağustos 2026 19:19
Ayça
Bebeğiniz kaç kilo acaba ferrumu kiloya göre mi ayarladı doktorunuz
8830 evt kilosuna gore veriyorum
A

Ayça

19 Ağustos 2026 19:47
Dilan Dereli
8830 evt kilosuna gore veriyorum
aslında uygun da alıyormuş, belki beslenme nedenlidir tez zamanda yükselsin inşallah 🌸
D

Dilan D.

19 Ağustos 2026 19:49
Ayça
aslında uygun da alıyormuş, belki beslenme nedenlidir tez zamanda yükselsin inşallah 🌸
mama içmek istemiyor kaç kaşıktan sonra yemeği reddediyor yemek istemiyor tek anne sütü ile de olmuyor çünkü yetersiz geliyor
A

Ayça

19 Ağustos 2026 19:51
Dilan Dereli
mama içmek istemiyor kaç kaşıktan sonra yemeği reddediyor yemek istemiyor tek anne sütü ile de olmuyor çünkü yetersiz geliyor
aa anne sütü alıyorsa sizin demiriniz düşük olduğundan da olabilir baktırmış mıydınız hiç
D

Dilan D.

19 Ağustos 2026 19:52
Ayça
aa anne sütü alıyorsa sizin demiriniz düşük olduğundan da olabilir baktırmış mıydınız hiç
Hayır ama hiç baktırmadım doktorda hiç bana söylemedi baktırmam gerekiyor mu 🥲
A

Ayça

19 Ağustos 2026 20:10
Dilan Dereli
Hayır ama hiç baktırmadım doktorda hiç bana söylemedi baktırmam gerekiyor mu 🥲
yurtdışında bebeklere rutin demir başlanmıyor mesela, Türkiye’deki annelerde demir eksikliği çok fazla olduğu için bebekteki düzeye bakılmadan başlanıyor burda. siz de kan değerlerinize baktırın bir boşluğunuzda isterseniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir