Doktor Aç Bırak Yer Dedi

148 görüntüleme
K

Kübra Y.

9 Mart 2026 22:17
Bebeğim 1 yaşına girdi. Sadece köfte balık tavuk makarna yiyor. Sebze hiç yemiyor. Yediği zaman da az yiyor zaten. Doktorum ise evde ne yemek varsa onu sun, ona ayrı yemek yapma 6-7 öğün aç kalsın mecbur yer dedi. Kilo kaybederse ne olacak dediğimde ise kaybetsin bir şey olmaz dedi. Bu işin doğrusu ne ne yapacağımı şaşırdım.
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Mart 2026 22:26
Kan değerlerine baktı mı peki demir eksikliği anemisi de iştahsızlık yapabiliyor kızımda belirli şeyler dışında hiç yemek istemiyordu tahlil de demir eksikliği ve susuzluk çıkmıştı 3 ay suda eriyen demir ilacıni verdim gun içinde daha sıkı bi takiple su icirdim bizim kadar çok yemesede yiyor şükür artık bi baktırın belki işe yarar
H

Hilal A.

Premium Üye
9 Mart 2026 22:29
Yemek saatlerinizde davet edin yediği kadar kime göre az kime göre çok bence buna bebeğiniz karar versin sıkmayın
K

Kübra Y.

10 Mart 2026 08:50
Hatice Celik
Kan değerlerine baktı mı peki demir eksikliği anemisi de iştahsızlık yapabiliyor kızımda belirli şeyler dışında hiç yemek istemiyordu tahlil de demir eksikliği ve susuzluk çıkmıştı 3 ay suda eriyen demir ilacıni verdim gun içinde daha sıkı bi takiple su icirdim bizim kadar çok yemesede yiyor şükür artık bi baktırın belki işe yarar
[9.ayda](9.ayda) yapmıştı o zaman değerleri normal çıkmıştı. Ama ek gıdaya başladığımızdan beri iştahı böyle. Uzun bir süre ağzını açmamıştı şuan en azından sevdiği şeyleri yiyor
K

Kübra Y.

10 Mart 2026 08:51
Hilal Akdağ
Yemek saatlerinizde davet edin yediği kadar kime göre az kime göre çok bence buna bebeğiniz karar versin sıkmayın
Ek gıdaya başladığımızdan beri hiç zorlamadım
Hatice C. .

Hatice C. ..

10 Mart 2026 08:56
Kübra Yel
[9.ayda](9.ayda) yapmıştı o zaman değerleri normal çıkmıştı. Ama ek gıdaya başladığımızdan beri iştahı böyle. Uzun bir süre ağzını açmamıştı şuan en azından sevdiği şeyleri yiyor
Anladım düzelir inşaAllah 爐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir