Doğumdan Sonra Sırt Ağrısı

99 görüntüleme
M

Melis O.

21 Aralık 2025 18:31
7 aylık oğlum var.Sürekli aynı kolumda kucağımda taşıdığım için sol kürek kemiğim ağrıyor ve sol el bileğim.Ortopediye de gittim krem verdi doğumdan sonra eklemlerin gevşediğini ve 9 aydan sonra geçebileceğini söyledi.Krem sürünce iyiyim ama daha ne kadar kullanacağım? Aynı şeyi yaşayan var mı
M

MK ..

21 Aralık 2025 19:08
Aynı durumu bende yaşıyorum kürek kemiği bel ağrısı kuruk sokumu ağrısı öncedem de vardı ama doğumdan sonra iyice arttı çok zorlanmaya başladım iyice bebeğimde kucaktan inmiyor
B

Buket ..

21 Aralık 2025 19:12
Bel sırt kol boyun her yerim ağrıyordu benimde. Kan değerlerime baktırdım d vitamini düşüktü d vitamini eksikliği de kemik ağrısı yaparmış ilac kullanmaya başlayınca hafifledi
M

Melis O.

21 Aralık 2025 19:16
Evet benim de d vitamini eksikliğim var,güzel yerden değindiniz teşekkür ederim
M

Melis O.

21 Aralık 2025 19:16
Ah kucaktan bizimki de inmek istemiyor oh ıh ses çıkarıyor
Hacer A.

Hacer A.

21 Aralık 2025 19:30
Bende aynı şekilde kol sırt kürek kemiği ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı çekiyoru. Vitaminlerime hala devam ediyorum ama doktorumuza sorduğum da duruş pozisyonumuza ister istemez dikkat edemediğimiz için bunun da tetikleyebileceğini söylemişti
D

Deniz D. ..

22 Aralık 2025 06:18
Bebeğim biraz iri tek başımayım gurbette, bel sırt boyun bilek hatta kaburgalarima kadar ağrı içindeyim sanki 90 yaşındayım gece uyurken dönerkenagri içinde dönüyorum, doktora gittim kifoz başlangıcı ve boyun düzleşmesi varmış ağırkaldirma dedi ne mümkünbebegim var hiçenerjim yok kan değerlerim iyi ama çok ağrım var ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir