Doğumdan Sonra İlk İlişki
314 görüntüleme
K
K.Y
30 Mart 2026 00:25
Normal doğum gerçekleştirdim sorun da olmadı çok şükür sadece birkaç dikiş olmuştu geçti ancak benim canım tatlı sanırım ilişkiden çekiniyorum açıkçası psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi böyle hissettiğim için de suçlu hissediyorum önerileriniz var mı nasıl aşabilirim

Merve A. M.
30 Mart 2026 00:32
Ben de aynı süreçten geçtim 3 ay sonunda doktora gittim "neden bu kadar bekledin" dedi. Hazır hissetmediğimi söyledim.. eşiniz bu konuda anlayışlı ise düşüncelerinizi onunla da paylaşın ❤️ zaten zamanla çözülüyor dert etmeyin ❤️ sevgilerimle
N
Nazmiye ..
30 Mart 2026 00:34
Bende çok korkuyorum hamilelikte riskliydi 1 yildir olmadi nerdeyse bebegim 3 aylik suan ve hala korkuyorum koca bebek cikardim ama o beni korkutuyor
G
Gamze M.
30 Mart 2026 03:42
Bende normal doğum yaptım ve az bira dikişim vardı benimde. Doktorum bana doğumdan sonra ilk seferinde mutlaka kayganlaştırıcı kullanın demişti

Latife K.
30 Mart 2026 05:25
Sadece gözünüzde büyütüyorsunuz. Psikolojik olarak yapabilirimi içselleştirin ve anı yaşayın bence vücudunuzu dinleyin. O an başka bir şey dinlemeyin. Ben başka türlü asamadım. Fitil sokarken bile hep bagırıyordum mesela ve bir daha hiç yapamayacağım demiştim ama vücudunu dinleyince geçiyor 🙏
E
Elif V.
5 Nisan 2026 03:43
Eşinizle konuşabilmeniz önemli. İlk bi süre psikolojik olarak vajina kendini kasıyo su bazlı kayganlaştırıcı deneyebilirsiniz bu süreçte. Hazır hissetmemenizde gayet normal hormonlarınız yeniden oluşturuluyo. hepsi bi süreç siz sadece sakin kalın bedeninizi dinleyin
Ş
Şule ..
5 Nisan 2026 04:08
Ben doğumdan önce de çok gerilirdim. Doğumda baya bi dikişim oldu. Kanamam 40 günü de geçti. Bittikten birkaç gün sonra gerildiğimi ama denemek istediğimi açıkça söyledim ve hiç korktuğum gibi olmadı. Öncesine kıyasla daha rahat hissettim hatta ben de çok şaşırdım. Diyeceğim o ki açıkça ifade edin ve en azından deneyin
Yükleniyor...