Doğumdan Sonra Gece Terlemesi

166 görüntüleme
S

Songül E. ..

15 Şubat 2026 04:31
Merhaba ben 20 kasım 2025te dogum yaptim ve çoğu gece boyun ve ensemde terleme oluyor. Emzirmek icin kalktigimda kıyafetlerimin ve yastığımin nemli oldugunu görüyorum.bu neden olabilir gecicimi ne yapmaliyim
Hatice C. .

Hatice C. ..

15 Şubat 2026 05:20
Korkulacak bişey yok çok normal doğalgazlı evler sıcak oluyor hepimiz için aynı gece boyu vücut efor da harcıyor ama çok kafanıza takılıyorsa aynı sıkıntı gündüz de devam ediyorsa etmesede sağlık ocağına sabah saatlerine randevu alıp bı kan tahlili verir sonucuna göre de doktorunuz yönlendirir..
B

Birce

15 Şubat 2026 08:33
Ben de 3 Ocakta sezeryan ile doğum yaptım. Neredeyse 1 ay boyunca her uyandığımda su gibi terlemiş uyanıyodum gece 2-3 takım pijama değiştiriyordum. Doktora sordum hormon değişimi yapabilir ve ödem atıyosun dedi. Kanamamla birlikte o da bitti. Ama sezeryan ise çok dikkat edin çünkü benim dikişim nemli kalmaktan enfeksiyon oldu. Dikişlerin kuru kalması gerekli
M

Melda E.

15 Şubat 2026 10:05
Normal bir durum yaklaşık 1,5-2 ay boyunca kan ter içinde kalıyordum dediğiniz gibi özellikle geceleri. Sonrasında da azaldı ama hala terliyorum geceleri. Yapılacak bir şey yok bence sadece üşütmemeye dikkat edin.
İ

İlayda A.

15 Şubat 2026 10:40
Bende bu durumu yaşıyorum dört ay oldu doğum yapalı hâlâ aynı sürekli duş alıyorum bir tahlil vereceğim hormonlarla ilgili olabilir
Emel C.

Emel C.

15 Şubat 2026 11:35

İlayda A

Bende bu durumu yaşıyorum dört ay oldu doğum yapalı hâlâ aynı sürekli duş alıyorum bir tahlil vereceğim hormonlarla ilgili olabilir

Hormonal diye biliyorum benimde vücudum tüylenmişti mesela doktor hormon testi yapsalar yaniltici çıkar 6 aydan önce yapmayı tavsiye etmiyoruz demişti
İ

İlayda A.

15 Şubat 2026 12:13

Emel Coşar

Hormonal diye biliyorum benimde vücudum tüylenmişti mesela doktor hormon testi yapsalar yaniltici çıkar 6 aydan önce yapmayı tavsiye etmiyoruz demişti

O zaman bir iki ay daha bekleyip o zamana kadar geçer umarım
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 00:29

İlayda A

O zaman bir iki ay daha bekleyip o zamana kadar geçer umarım

Umarım geçer genelde kalıcı olmuyor ama 2 3 ay sonra yine yaptırın bence hormon testi sonuçta bütün vücudumuzun yapısı değişiyor bilerek ilerlemek daha iyi bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir