Doğumdan Önce Bunu Mutlaka Bilmelisiniz 🤍

135 görüntüleme
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 15:39
🎯 Doğumdan Önce Bunu Mutlaka Bilmelisiniz!

Doğum anı hepimizin hayalinde tarifsiz bir kavuşma anı olarak canlanır… Ama her zaman işler planlandığı gibi gitmeyebilir.
Bebeğiniz doğar doğmaz yanınıza gelmeyebilir. Yenidoğan yoğun bakımda izlenebilir ya da doktor takibinde olabilir.

🍼 İşte bu yüzden, doğumdan sonraki ilk 1 saat kritik!
Bu süre içinde kolostrum (ilk süt) sağılmalı ve bebeğinize ulaştırılmalıdır. Kolostrum, bebeğinizin ilk aşısıdır; bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirim sistemini hazırlar ve hayata güçlü bir başlangıç sağlar.

💡 İlk sağımda lütfen pompa kullanmayın.
Elle sağım, memenin doğal ritmini korur ve ilk damlaları daha kolay almanızı sağlar.

🤲 Elle sağımda zorlanıyorsanız, akışı başlatmak için terapötik meme masajı çok etkili bir yöntemdir.
Ben de Instagram sayfamda bu konuda takipçilerime Dm üzerinden terapötik meme masajı videosunu gönderiyorum.Terapötik meme masajı videosunu almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

📲 Instagram: @atakumemzirmedanismani
Güler D. .

Güler D. ..

28 Temmuz 2025 14:43
Merhaba benim bebeğim ilk doğduğu zamanlar beni emiyordu sonrasında emmemeye başladı 4 buçuk aylığız hala silikon uçla emiyor ne yaparsam yapayım alıştıramadım kendi mememe
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

28 Temmuz 2025 14:46
Her beslenmede daha az silikon uç ile emzirerek kademeli bırakabilirsiniz
Özellikle önce uykudan uyanmadan uyanma saatine yakın olan zamanlarda memeyi teklif edin öncesinde terapötik meme masajı uygulayarak memede akışı başlatırsanız kabul etmesi daha kolay olacaktır.Masaj videosunu DM den gönderebilirim @atakumemzirmedanismani sayfamı takip etmeyi unutmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir