Doğumda Sonra Kabızlık

125 görüntüleme
T

Tuğba G.

4 Ocak 2026 18:35
Doğumdan sonra kabız olmamak için me yapıyorsunuz sürekli olmaya başladı neler yapabilirim evde?
E

Esra A. ..

4 Ocak 2026 19:30
Lif içeren gıdalar tüketin ..ekmeği ve muzu azaltın ..kayısı,incir tüketin..komposto bulundurun hep ve sabahları kalktığınızda aç karnına ondan tüketin …ve tabiki bol su+yürüyüş ..(ben bu şekilde yapmıştım çok şükür ağır bir tablo yaşamadım )
T

Tuğba G.

4 Ocak 2026 19:35
Çok teşekkür ederim 💖 deneyeceğim 🥹
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

4 Ocak 2026 19:43
Yemeklerde zeytinyağını kullanmaya başlayın kabızlıga çok iyi geliyor yemekten önce 1 yemek kaşığı yutuyordum ben özelikle sezaryan sonrası kabızlık oluyor 🌺
T

Tuğba G.

4 Ocak 2026 19:45
Bende sezeryan oldum birden kabızlık başladı deneyeceğim zeytinyağını teşekkür ederim💖
Duygu C.

Duygu C.

4 Ocak 2026 19:48
Bende inciri kuru değil meyve olarak yemiştim iyi gelmişti birde sade kefir içebilirsiniz ✨
T

Tuğba G.

4 Ocak 2026 19:52
Kefiri sabahları hep içiyordum fayda etmedi galiba ondan inciri deniycem teşekkür ederim 💖
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

4 Ocak 2026 20:21
Bunu çok fena bir şekilde deneyimlemiş biri (1. 5 ay sürdü ) olarak söylüyorum en etkili çözümü hareket etmek yürüyüş yani . Lifli beslenmek de tabii ki önemli .Doktora gittim bana yürüyüş yap bol bol dedi
T

Tuğba G.

4 Ocak 2026 20:45
Çok teşekkür ederim 💖 havalar iyi olsun başlıycam
N

Nisa B. ..

4 Ocak 2026 20:51
Kuru kayısı kaynatıp içebilirsiniz komposto gibi o da iyi geliyor bende sezeryanla doğum yaptım sürekli kayısı suyuyla atlattım sorun yaşamadım
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 05:11
Çok teşekkür ederim hemen deniycem💖
A

Aleyna T.

5 Ocak 2026 06:29
Size neyin iyi geldiğini bulun ,kayısı ve kuru üzümden yapılan komposto gaz şişkinlik ve kabızlığa sebep olur dikkatli tüketin (denendi yaşandı) bol su için demir ilacı kullanıyor musunuz sizi çok zorluyorsa doktorunuza yaşadığınız durumu anlatın
En önemlisi evin içinde bile olsanız bol bol yürüyüş , vücudunuzu harekete geçirin
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 06:34
Demir ilacına ara verdim biraz daha iyi geldi ama temeli geçmedi mecbur değiştircem teşekkür 💖
A

Aleyna T.

5 Ocak 2026 06:40
Mutlaka değiştirin , kullanmayı bırakmayın doktorunuz söyleyene kadar ,vitaminlerin ve kanın eksikliğini yaşamakta bizlere uykusuzluk halsizlik saç dökülmesi vb belirtilerle dönüş yapıyor
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 06:45
Maalesef haklısınız hemen değiştirtcem çok teşekkür ederim 💖

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir