Doğuma Hazırlık Neler Yapılmalı

228 görüntüleme
A

Ayşe S. ..

26 Haziran 2025 05:14
32 haftalık gebeyim ve havalar çok sıcakladı doğum için neler yapmalıyım sıcaktan kapıya çıkmak istemiyorum (yürüyüş vs)
B

Beyza E.

27 Haziran 2025 11:19
YouTubetan lesli ile yavaş tempolu yürüyüş kedi köpek hareketi ,( merdiven inip çıkma için kaldırım görevi görcek yükseklik yapabilirsiniz yastık ya da kitap ile )sağ ve sol olmak üzere in çık hareketi ,sırtınızı duvara yaslayarak ya da masa tezgaha tutunarak squat pozisyonu, düzenli duş alıp rahatlayın, bebeğinizi sevin ve onunla bol bol konuşun doğum için henüz erken gelmek yok gibi doğum esnasında nefes nasıl alınır verilir, doğru ıkınma nedir videolarını izleyin, 38den sonra beslenmenize ananas ve ahududu çayı içimi ekleyebilirsiniz
B

Büşra G.

29 Haziran 2025 18:53
Merhaba, Beyza hanıma ek olarak 36.haftadan sonra hurma ve hafta fark etmeksizin süt için çiğ badem ceviz, tahin ve dut kurusu tavsiye yemenizi öneririm, ben son ana kadar tükettim doğumdan sonra da devam ettim süte etkisi çok iyi ve hızlı oluyor, hurma ayrıca normal doğuma etkili oluyor, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
B

Beyza E.

30 Haziran 2025 19:37
doğru bende hurmayı günde 2-3 tane sodayla yiyordum kavrulmamış badem ve kefir de her gün tüketiyordum
G

Gül ..

1 Temmuz 2025 15:00
Hurmanın arasına ceviz koyup yiyinl su için en önemlisi bol bol dinlenin
B

BüşşSrgz

11 Temmuz 2025 11:05
35. Haftada doğum iznine ayrıldığım gün bebeğim gelmeye karar verdi. Vajinal doğum ile doğdu. Epidüral vs olmadan. Bedenimiz gerekeni yapıyor. Siz sadece rahat olun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi 🙏
R

Rabia C. ..

12 Temmuz 2025 15:12
Eğer normal doğum düşününyorsaniz doğru nefes alip vermeyi ve ıkınmayı öğrenin. Doğumda cok rahat edersiniz.🙏🏻
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

18 Temmuz 2025 13:04
Ikınma egzersizleri, diyafram nefesi (normal doğum için çok kıymetli) çalışabilirsiniz. Fiziksel hareketleri bir uzman eşliğinde yapmanızı tavsiye ederim
A

Aleyna E. Y.

4 Ağustos 2025 18:55
kendini hergün günde iki defa banyo ile rahatlatabilirsin karnını sevebilirsin özellikle banyo yaparken benim kızımı öyle yapardım doğdu ve suyu çok seviyor
A

Ayşe G.

8 Ağustos 2025 20:07
6 ay önce doğum yaptım ve şunu söylemeliyim ki uzanın ve bol bol dinlenin. Şuan o eski dinlendiğim zamanları düşünüp keşke daha fazla yatsaydım diyorum 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir