Doğum Sonrası Vajina Görünümü

279 görüntüleme
D

Duygu ..

8 Temmuz 2026 02:25
Hanımlar 5 ay önce normal doğum yaptım.Ufak bi kesi atıldı.Ben doğumdan sonra vajinama hiç cesaret edipte bakamadım açıkcası.Bugün ilk defa baktım, dikişim belli belirsiz ama vajinam sarkmış baya, bunu da es geçtim vajina girişi o kadar geniş ki içi gözüküyor içerideki pembe dokular gözüküyor.Apse gibi değil de vajinamın içi gibi.5 ay sonrası bu normal midir, mesane sarkması, rahim sarkması filan mıdır ? Kadın doğumcuya gitmeli miyim ?
H

Hatice A.

8 Temmuz 2026 03:06
Ben de 2 ay önce doğum yaptım, aynı endişeleri yaşıyorum 🫣
D

Duygu ..

8 Temmuz 2026 03:13
Hatice A🦋
Ben de 2 ay önce doğum yaptım, aynı endişeleri yaşıyorum 🫣
Ben sanki dün doğurmuşum gibi bi görüntü.Şimdi böyleyse ilk aylarda benim nasıldı kim bilir iyi ki bakmamışım o zamanlar.Sanki doktor çok kesmişte az dikiş atmış biraz daha dikiş atılsa normal olacakmış gibi bi görüntü.Sizin de içi gözüküyor mu, normal durum mu onu anlamaya çalışıyorum
S

Sevilay K.

8 Temmuz 2026 09:45
Normal doğumdu çok dikişim vardı ve iç gözüküyor kuzenimde normal doğum yaptı iki dikişi var onunda iç gözüküyor. Sanırım normal bir durum
B

Buket ..

8 Temmuz 2026 10:06
İlk başlarda benimde oyleydi 15 ay oldu dikiş yeri hala biraz belli oluyor ve dikisin atildigi taraftaki dudak diğerinden biraz daha asagida ve ara sıra o dikiş yeri kaşınıyor. Kafanıza çok takılıyorsa gidin ama o

Bölgenin toparlanması 12 aya kadar sürebiliyormus
D

Duygu ..

8 Temmuz 2026 11:53
Teşekkür ederim yanıtlarınız için, doğumdan sonra ilk defa gördüm 5 ayda ben sanıyorum ki doğum öncesi haline yakındır görünce bi problem olduğunu düşünmüştüm normal sanırım 🥴
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir