Doğum Sonrası Saç Dökülmesi
95 görüntüleme

Duygu C.
30 Aralık 2025 06:37
Bebeğim 3,5 aylık oldu ancak 3. Aya girmesi ile bende inanılmaz bir saç dökülmesi var yaşayan var mı ya da bununla alakalı bir şey kullanan
Ü
Ümmühan ..
30 Aralık 2025 06:40
Bende de oldu önleri bayağı açıldı doktor ocean mumy önerdi bilmiyorum ondan bilmiyorum geçici bi süreç olduğu için şimdi yeniden çıkmaya başladı
G
Gökçin N.
30 Aralık 2025 06:41
Normal. Gebelik boyunca yüksek olan östrojen nedeni ile saçlar dökülmüyor (o yüzden bize gürleşti gibi geliyor) . Gebelik bitip hormon seviyeleri normale inince,tüm o gebelik süreci boyunca dökülmesi gereken saçlar dökülüyor. 6.aydayız biz hala devam ediyor ama saçlarım hala gür. Endişe etmeyin. Tabi ben 1.ayda bir kan tahlili de yaptırmıştım. Demir eksikliği ya da hipotiroidi durumunda da olabilir (ben de hipotirioidi vardı hep) . Değerlerim normal çıkınca süreci böyle kabullendim. Siz de aklınızda kalmasın bir tahlil yaptırın, sonrasında kafaya takmayın. Beslenmenize dikkat edin yeter (bazen yoğunluktan beslenmeyi aksatabiliyoruz)
G
Gülsüm Ç. ..
30 Aralık 2025 06:44
Benim de elime tutam tutam geliyor çok normalmiş çocuğun saçı döküldükce bizim ki de dökülür diyorlar
P
Pınar ..
30 Aralık 2025 06:58
İki gıdım saçım var zaten tutam tutam dökülüyor 2 aydır
K
Kübra G.
30 Aralık 2025 07:19
16 aylık bebeğim benim saçlar döküle döküle iki tel kaldı resmen yerine yenisi çıkıyor mu bilmem farkedemedim pek
A
Ayşe D. ..
30 Aralık 2025 07:37
Benimde aynı 4.5 aylık olduk 1 ayı geçti ne zaman normale dönecekmiş