Doğum Sonrası Ruh Sağlığı

157 görüntüleme
Zeynep Ş. R. S. U.

Zeynep Ş. R. S. U.

22 Temmuz 2025 21:01
Merhaba sevgili anneler 🌿
Annelik dönemi birçok güzellik barındırsa da, beraberinde kaygı, suçluluk, yalnızlık, hatta bazen doğum sonrası depresyon gibi zorlayıcı duygular da getirebilir. Özellikle lohusalık sürecinde hormonlar, uykusuzluk ve sorumluluk duygusu birleşince, birçok anne kendini duygusal olarak tükenmiş hissedebiliyor.

Kaygılı düşünceler (“ya bir şey olursa?”, “yeterince iyi anne miyim?”), sürekli tetikte olma hali, içe kapanma ya da tam tersi yoğun duygusallık aslında birçok annenin yaşadığı ortak deneyimler. Ve bu duygularla başa çıkmak zorunda değilsiniz.

Ben de bir anneyim. Aynı zamanda ruh sağlığı alanında çalışan bir uzman olarak, annelikle birlikte gelen ruhsal değişimleri çok yakından gözlemleyebiliyor ve özellikle bu alanda anneleri desteklemek için içerikler üretiyorum.

Eğer siz de bu dönemde kendinizi daha iyi anlamak, yalnız olmadığınızı fark etmek ve ruhunuza biraz nefes alanı açmak isterseniz, Instagram sayfama beklerim:
📍 @uzman.zeynepsanli

Orada sizi güçlendirecek yazılar, kaygılarınızı hafifletecek bilgiler ve size iyi gelecek samimi paylaşımlar bulabilirsiniz.
Sevgilerimle 🌸
Zeynep Ş. R. S. U.

Zeynep Ş. R. S. U.

25 Temmuz 2025 08:28
Tabi ki neden olmasın 🙏🏻🌸Teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir