Doğum Sonrası Reglinin Yoğun Olması

153 görüntüleme
D

Damla Ö.

3 Haziran 2026 00:37
Bebeğim 5 buçuk aylık birkaç gün önce ikinci kez regli oldum doğumdan bu yana. Reglim çok yoğun bu durum normal mi?
Begüm A.

Begüm A.

3 Haziran 2026 02:49
Ben doğumdan 40 gün sonra regl oldum 8 ay oldu her ay düzenli oluyorum şükür ağrısız sızısız geçiyor ama gelgör ki asla pedden dışarı taşmayan reglim taşıyor 2 gün boyunca hiç olmadığım kadar yoğun oluyorum sonra hafifliyor ,doktoruma sorduğumda çok normal dedi rahim eskisi gibi olmayacak artık toparlanma süreci uzun oluyor dedi
D

Damla Ö.

3 Haziran 2026 07:55
Begüm Aksoy
Ben doğumdan 40 gün sonra regl oldum 8 ay oldu her ay düzenli oluyorum şükür ağrısız sızısız geçiyor ama gelgör ki asla pedden dışarı taşmayan reglim taşıyor 2 gün boyunca hiç olmadığım kadar yoğun oluyorum sonra hafifliyor ,doktoruma sorduğumda çok normal dedi rahim eskisi gibi olmayacak artık toparlanma süreci uzun oluyor dedi
Benim burada anlatamadigim sekilde siddetli oldu korktum ama icim rahatladi su an tesekkür ederim Begüm Hanım 﫶
Begüm A.

Begüm A.

3 Haziran 2026 09:12
Damla Özkan
Benim burada anlatamadigim sekilde siddetli oldu korktum ama icim rahatladi su an tesekkür ederim Begüm Hanım 﫶
Yine de doktorunuza bir sorun gösterin derim ben de sizin gibi telaşlanmıştım tahmin edebiliyorum,ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum dediğim gibi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir