Doğum Sonrası Regl Olamama ve Kasık Ağrısı

193 görüntüleme
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 12:46
7 ay 10 günlük bebeğim var ve bu zamana kadar aktif emzirdiğim için hala regl olamadım. Son 3-4 gündür kasık ağrım, mide bulantım oluyor. Mide bulantım 1-2 defa oldu ama geçti fakat kasık ağrım ara ara vuruyor gün içinde 7-8 defa. Çok şiddetli değil ama ağrım oluyor özellikle ayağa kalktığımda yattığımda hareket ettiğimde. Regl olacağım acaba ondan dolayı mıdır? Cuma doktora görüneceğim ama belki yaşayan vardır diye buraya da yazmak istedim. Yardımcı olur musunuzzz?
Y

Yağmur A.

13 Temmuz 2026 13:20
Merhabalar benim de bebeğim 4 aylık gecen hafta oldum bende ilk reglimi bende emziriyorum benimde üç dört gün öncesinde kasık ağrım vardı ama midem bulanmadı hiç normalde de hep çok ağrım olur yine öyleydi ama hiç midem bulanmadı bilemiyorum açıkçası hamile olma ihtimaliniz olabilir mi
T

Tuğba B. ..

13 Temmuz 2026 13:21
Bebeğim 15aylık halen olmadım
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:28
Yağmur Alkan
Merhabalar benim de bebeğim 4 aylık gecen hafta oldum bende ilk reglimi bende emziriyorum benimde üç dört gün öncesinde kasık ağrım vardı ama midem bulanmadı hiç normalde de hep çok ağrım olur yine öyleydi ama hiç midem bulanmadı bilemiyorum açıkçası hamile olma ihtimaliniz olabilir mi
Hiiiç sanmıyorum hamilelik ihtimali olduğunu. Sürekli bi kasık ağrısı ama dayanılmayacak gibi değil anlamadım bende. Mide bulantım bi iki kez oldu sonra geçti o yüzden pek üzerinde durmadım. Büyük ihtimal adet sökülüyor diye düşünüyorum diğer ihtimal başıma ağrılar sokar….
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:28
Tuğba Beyazgül
Bebeğim 15aylık halen olmadım
Hiç böyle kasık ağrınız vs oldu mu sizin peki? 1 haftadır var benim
N

Nimet

13 Temmuz 2026 13:30
Benim de bebeğim 11 aylık ve hala olmadım. Kasık ağrısı ara ara ben de çekiyorum. Geçen hafta doktora gittim (kadın hastalıkları) ve regl olmamanın bir sıkıntı oluşturmadığını kontrolleri sonrasında ise yakın zaman da olabileciğimi söyledi.
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:32
Nimet
Benim de bebeğim 11 aylık ve hala olmadım. Kasık ağrısı ara ara ben de çekiyorum. Geçen hafta doktora gittim (kadın hastalıkları) ve regl olmamanın bir sıkıntı oluşturmadığını kontrolleri sonrasında ise yakın zaman da olabileciğimi söyledi.
Çok güzel çok sevindim. Umarım bende de herşey yolundadır .
Z

Zeynep N. İ.

13 Temmuz 2026 13:35
Doğumdan sonra, özellikle emziren anneler için, 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor, sıkıntınız devam ederse tekrar doktorunuzla görüşün derim. Ancak test yapmanızda da fayda var, zaten hamile değilseniz içiniz rahat olur.
T

Tuğba B. ..

13 Temmuz 2026 13:43
Deniz Tokdemir
Hiç böyle kasık ağrınız vs oldu mu sizin peki? 1 haftadır var benim
Ara ara oluyor galiba regl olacağım diyorum ama olmadım
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:44
Zeynep Nur İyi̇çi̇ftçi̇
Doğumdan sonra, özellikle emziren anneler için, 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor, sıkıntınız devam ederse tekrar doktorunuzla görüşün derim. Ancak test yapmanızda da fayda var, zaten hamile değilseniz içiniz rahat olur.
Teşekkürler dönüşünüz için. Test kısmında biraz korkuyorum ihtimal yok ama elim gitmiyor.
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:44
Tuğba Beyazgül
Ara ara oluyor galiba regl olacağım diyorum ama olmadım
Anladım, benim de yeni başladı bakalım hayırlısı. Teşekkürler
S

SKY

13 Temmuz 2026 13:57
Deniz Tokdemir
Anladım, benim de yeni başladı bakalım hayırlısı. Teşekkürler
Benimde emzirirken düzensizdi sürekli kasık ağrısı çeker bazen olur bazen olmazdım
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 13:57
SKY
Benimde emzirirken düzensizdi sürekli kasık ağrısı çeker bazen olur bazen olmazdım
Emzirme bitene kadar devam o zaman bu şekilde.
S

SKY

13 Temmuz 2026 13:58
Deniz Tokdemir
Emzirme bitene kadar devam o zaman bu şekilde.
Düzene girdikten sonra olmaz herhalde bilemiyorum
B

Burcu ..

13 Temmuz 2026 14:07
Adetiniz yakındır, en fazla 1 aya kadar olursunuz, ben de de agrı ve mide bulantısı çok olmuştu, adet sancısı gibiydi,bebeğim 7 aylıkken oldum adet, şuan 9 aylık. Hala olmaya yakın midem bulanıyor, daha önce hiç böyle olmazdı bulantı filan. Ama tabi doktora görünmekte fayda var
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 14:19
Burcu
Adetiniz yakındır, en fazla 1 aya kadar olursunuz, ben de de agrı ve mide bulantısı çok olmuştu, adet sancısı gibiydi,bebeğim 7 aylıkken oldum adet, şuan 9 aylık. Hala olmaya yakın midem bulanıyor, daha önce hiç böyle olmazdı bulantı filan. Ama tabi doktora görünmekte fayda var
Tabii cuma gideceğim. Daha evvel adetlerim böyle olmazdı o bakımdan sormak istemiştim. Biraz da korkuttu beni böyle olması evhamlıyımdır.
H

H. N.

13 Temmuz 2026 15:02
Merhaba 10 aylıkken bebeğim oldum. Ama o zamana kadar regl zamanlarında benimde ağrım oldu
D

Deniz T.

13 Temmuz 2026 15:03
H. Nur
Merhaba 10 aylıkken bebeğim oldum. Ama o zamana kadar regl zamanlarında benimde ağrım oldu
Teşekkür ederim o zaman regl geliyor onun habercisi :) aklıma başka şeyler geldi bir korktum da
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir