Doğum Sonrası Regl
276 görüntüleme

Ayşegül
1 Ağustos 2026 18:36
Kızlar ben hamileliğimle birlikte toplam 22 aydır adet olmuyordum ilk kez geçen ay oldum ve bu ay da geçen ayı baz alarak olmam gereken tarih bir hafta gecikti sizce hamilelik testi alıp yapmalı mıyım yoksa hala emzirme sürecinde olduğum için bu durum normal midir benim gibi başına böyle bir şey gelen var mı?

Damla B.
1 Ağustos 2026 19:20
Emzirme dönemi bitene kadar adet olmamak, düzensiz olmak gayet normal. Eğer şüpheniz varsa test yapın en azından gebelik ihtimalini elemiş olursunuz.
Ben doğumdan 10 ay sonra ilk adetimi oldum ama daha düzene girmedi birkaç gün ile 1 hafta arasında erken olabiliyorum
Ben doğumdan 10 ay sonra ilk adetimi oldum ama daha düzene girmedi birkaç gün ile 1 hafta arasında erken olabiliyorum
K
Kafiye K.
1 Ağustos 2026 19:41
Strese sokmak istemem ama ilk kızım olunca bende 11 ay falan olmadım ailem genetik normal süt falan dedi doktora kistim var heralde diye kontrole gittim 5 aylık hamile oldugmu öğrendim . Böyle bir anımdı bu da😅 kesin test yapın
G
Gamze G.
1 Ağustos 2026 20:36
Strese sokmak istemem ama ilk kızım olunca bende 11 ay falan olmadım ailem genetik normal süt falan dedi doktora kistim var heralde diye kontrole gittim 5 aylık hamile oldugmu öğrendim . Böyle bir anımdı bu da😅 kesin test yapın

Ayşegül
1 Ağustos 2026 20:38
K
Kafiye K.
1 Ağustos 2026 20:45
Ciddi misiniz 😅
K
Kafiye K.
1 Ağustos 2026 20:45
aslında ciddi bir şüphem yok kaşık ağrılarım da var ama gidip test alayım madem

Ayşegül
1 Ağustos 2026 20:46
Bize de mutlaka haber verin merak ettim :))
N
Nurdan A.
1 Ağustos 2026 21:38
Aynı durum benimde başıma geldi dogumdan sonra ilk defa geçen ay oldum bu ayda olmadim korktum acabamı diye test yaptim negatif 2 gün sonra oldum emzirmeden kaynaklı böyle gecikmeler olabiliyor
G
Gamze G.
1 Ağustos 2026 23:27
İnanması çok güç ama kesinlikle böyleydi şuaj 2.kızım 7 aylık oldu. Kimseye güvenmem artık kimse de güvenmesin
K
Kafiye K.
3 Ağustos 2026 09:11
😅 tamammm

Ayşegül
3 Ağustos 2026 12:11
Test yaptınız mı 🤣

Ayşegül
3 Ağustos 2026 12:12
Aynı durum benimde başıma geldi dogumdan sonra ilk defa geçen ay oldum bu ayda olmadim korktum acabamı diye test yaptim negatif 2 gün sonra oldum emzirmeden kaynaklı böyle gecikmeler olabiliyor
K
Kafiye K.
3 Ağustos 2026 12:17
Valla sana haber vermeye geldim 😅 negatif çıktııııı
Yükleniyor...