Doğum Sonrası Regl

208 görüntüleme
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 14:35
Doğum yapalı 7 ay oldu hala regl olmadım, varmı yaşayan bu şekilde ne zaman olurum acaba
Fatime K. .

Fatime K. ..

14 Haziran 2026 14:36
Evet bir yıla kadar olmayan var bende 9 ay olmadım
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 14:47
Fatime Keleş
Evet bir yıla kadar olmayan var bende 9 ay olmadım
Anladım teşekkür ederim
A

Ayşe U. ..

14 Haziran 2026 15:36
Bebeğiniz yoğun emiyorsa gecikme normal özellikle gece emmesi çok yoğunsa hormonlar baskılanıyor. 2 doğum yaptım ilk doğumumda 6. ayda ek gıdaya başlar başlamaz regl oldum. Ama 2 numara çok iştahsız ve sadece anne sütü ile beslenen bir bebekti [20.ayda](20.ayda) anca regl olabildim. Kadın doğum doktorum 24 aya kadar sarkabilir demişti.
Gül H. A.

Gül H. A.

14 Haziran 2026 15:46
Ben 3 doğum üçündede lohusa bittikten 1 ay sonra oluyordum. Bazen 2 haftada bir bazende bir buçuk ay olmadığım olmuştu. Bebeğim 3 buçuk aylık şuanda iki defa regl oldum. Herkesin farklı
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 15:50
Ayşe Ulusoy
Bebeğiniz yoğun emiyorsa gecikme normal özellikle gece emmesi çok yoğunsa hormonlar baskılanıyor. 2 doğum yaptım ilk doğumumda 6. ayda ek gıdaya başlar başlamaz regl oldum. Ama 2 numara çok iştahsız ve sadece anne sütü ile beslenen bir bebekti [20.ayda](20.ayda) anca regl olabildim. Kadın doğum doktorum 24 aya kadar sarkabilir demişti.
El gıdaya başladık ama yine de gece emmesi çok oluyor o yüzden de gecikiyor sanırım
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 15:51
Gül Hilal Akkurt
Ben 3 doğum üçündede lohusa bittikten 1 ay sonra oluyordum. Bazen 2 haftada bir bazende bir buçuk ay olmadığım olmuştu. Bebeğim 3 buçuk aylık şuanda iki defa regl oldum. Herkesin farklı
Aynen herkesin farklı tabi ilk tecrübem olduğu için ister istemez endişeleniyorum ☺️
Hande K.

Hande K.

14 Haziran 2026 16:38
Emziriyorsanız hormonlar baskılayabilir bunun için stres yapmayın lütfen o da bir sebep olabilir sağlıkla büyütün
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 16:41
Hande Karabal
Emziriyorsanız hormonlar baskılayabilir bunun için stres yapmayın lütfen o da bir sebep olabilir sağlıkla büyütün
Haklısın teşekkür ederim😊
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Haziran 2026 17:05
Ben 3. Ay bitti oldum kız kardeşim 13 aylıktı oldu sorun değilmiş doktor öyle söylemişti
D

Derya V.

14 Haziran 2026 17:13
8. Ayda kızımın meme reddinden sonra regl oldum üç kere olduktan sonra tekrar iştahlı emmeye başlayınca sonraki üç ay regl görmedim. Gebelik öncesi polikistik vardı o da etkiliyormuş emzirmeyle birlikte
A

Aysun Ç.

14 Haziran 2026 17:25
Derya Vardar
8. Ayda kızımın meme reddinden sonra regl oldum üç kere olduktan sonra tekrar iştahlı emmeye başlayınca sonraki üç ay regl görmedim. Gebelik öncesi polikistik vardı o da etkiliyormuş emzirmeyle birlikte
Teşekkür ediyorum . Emzirme etkiliyor o zaman
T

Tuğba B. ..

14 Haziran 2026 19:50
Oğlum 14aylık daha hasta olmadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir