Doğum Sonrası Regl

396 görüntüleme
Ş

Şevval

28 Nisan 2026 10:37
Doğum yapalı 2 ay 26 gün oldu, reglim başladı sanırım, başta kahverengiydi sonra regl gibi olmaya başladı kanamam. Dıktora gidiceğim böyle bir durum yaşayan var mı? Çok erken değil mi? Sütüm kesilir mi?
R

Rumeysa ..

28 Nisan 2026 10:42
Ben kırk içinde oldum nerdeyse o günden beri de düzenli oluyorum sütünüz kesilmez her annede olmuyor ama bende regl dönemi azalma oluyordu o zamanlarda da demir desteği magnezyum ve balık yağı kullanmak iyi geldi azalmasını önlüyor
Ş

Şevval

28 Nisan 2026 14:05
Rumeysa
Ben kırk içinde oldum nerdeyse o günden beri de düzenli oluyorum sütünüz kesilmez her annede olmuyor ama bende regl dönemi azalma oluyordu o zamanlarda da demir desteği magnezyum ve balık yağı kullanmak iyi geldi azalmasını önlüyor
Çok teşekkür ederim şuan doktor kontrolünden çıktım sezaryen doğum olduğum için ekstra baktırmak istedim. Doktor muayne etti herşey normal dedi, bu durum 3 aydada olabilirmiş 2 ayda da 18 ayda da herkesin durumu farklıymış. Kimi aylarda da olmayabilirmişim yani regl olmuşum 🥲
E

Elif G. A. Ö.

28 Nisan 2026 14:38
Doktora gitmeniz iyi olmuş, düzene girmesi sürer zaten. Emzirme hormonları her şeyi çok etkiliyor. Ben regl olduğumda bir sen eksiktin demiştim😂 sütünüz kesilmez ama bence biraz azalıyor, bir de o inme süresi birazcık uzuyor ama korkmayın bebek halleder her şeyi
Ş

Şevval

29 Nisan 2026 08:43
Elif Görkem Arslantürk Özaslan
Doktora gitmeniz iyi olmuş, düzene girmesi sürer zaten. Emzirme hormonları her şeyi çok etkiliyor. Ben regl olduğumda bir sen eksiktin demiştim😂 sütünüz kesilmez ama bence biraz azalıyor, bir de o inme süresi birazcık uzuyor ama korkmayın bebek halleder her şeyi
çok teşekkürler annelik zor hepimize Allah kolaylık versin 🥹💕
E

Esra

29 Nisan 2026 10:49
Benimki 6 buçuk ay oldu hâlâ regl olmadım emziriyorum da normal dediler.
N

Neslihan Y. ..

29 Nisan 2026 11:00
Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim kızım 5 aylık ama köpek dişleri şişmis yani beni endişelendirdi bu normal mi üst köpek dişleri
B

Belinay K.

2 Mayıs 2026 09:04
Neslihan Yılmaz
Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim kızım 5 aylık ama köpek dişleri şişmis yani beni endişelendirdi bu normal mi üst köpek dişleri
diş cıkartma belirtileri var mi? baska disi cıktı mı daha evvel? hicbir şey imkansız değil tabi ki normalde alt üst ortalar ilk cıkar ama bunlar cogunluk benım bebegim disleriyle dogdu sonra cekildi ve 4 aylıkken tekrar köklü sekılde cıktı. simdi diğerleri geliyor belirtileri belli ediyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir