Doğum Sonrası Regl?

208 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

12 Aralık 2025 21:23
Arkadaşlar 6,5 ay önce vajinal doğum yaptım ve hala regl olmadım. Herhangi bir rahatsızlık (şişkinlik, sinir, gerginlik vs.) da hissetmiyorum. Doğum sonrası kontrolünde (45 gün sonra) doktorum süt hormonunun östrojeni bastırdığını bu sebeple de regl olmadığımı ve vajinal kuruluğum olduğunu söyledi emzirdiğim için bliss vajinal jel verdi bitirdim ama hala kuruluk ve can yanması kısmen de olsa devam ediyor. Ne zaman adet görürüm acaba benim gibi olan varsa yazabilir mi..
S

Selin Ö. ..

12 Aralık 2025 21:30
Merhaba bende 2 ay önce doğum yaptim doktorum aktif emziren annelerin adetinin geç gelebileceğini bunun normal olduğunu söyledi doktorum kendiside ilk doğumundan 8 ay sonra adet görmüş bu süre kişiye göre değişebilir kiminin erkne geliken kiminin geç gelebilir
T

Tuğba B. ..

12 Aralık 2025 21:32
Bebeğim 8 aylık bende regl olmadım emziriyorum
E

Esra G. Ç.

12 Aralık 2025 22:33
Ben sezaryen doğumdan sonra 2.ayımda renk oldum. Aktif emziren bir anneyim. Fakat ne kadar geç regl olunursa o kadar geç menapoza giriliyor. Çünkü vücuttan yumurta atılmamış, rezerv korunmuş oluyor.
Elif G. İ. .

Elif G. İ. ..

12 Aralık 2025 23:17
Bende 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım kırkım çıkar çıkmaz adet oldum hatta Ogün bugündür reglim çok yoğun geliyor doğum öncesi böyle değildi
A

Aslıhan A.

17 Aralık 2025 10:55
Bende temmuzda doğum yaptım sonrası 2 kere regl oldum ama 3 gün sürdü ve bu son bi ay içinde regl olmadım hamilelik testi yaptırdım negatif çıktı anlayamadım 🤷
I

Ilksen D. ..

17 Aralık 2025 17:20
Benim doktorum dogumdan sonra 1 seneye kadar regl görmeyebilecegimi ve bunun tamamen normal olduğunu ifade etmişti. Tabi bence en mantıklısı kendi doktorunuzdan gorus almanız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir