Doğum Sonrası Psikoloji

137 görüntüleme
F

Fatma E. ..

4 Şubat 2026 00:01
Arkadaşlar merhaba bebeğim 9 buçuk aylık oldu hiç uyku düzeni sürekli gece gündüz onunlayım yani psikolojim son aylarda çok kötü kendime hiç vakit ayıramıyorum mız mızlanıyor sürekli çok yoruldum artık ve gerçekten sürekli emmek istiyor diş aşı sıkıntısı hep bir şeyler çıkıyor bu durum ne zaman düzeliyor
P

Pınar B.

4 Şubat 2026 00:09
Mezara kadar devam ediyor Allah tüm annelere kolaylık versin
S

Sena S.

4 Şubat 2026 00:20
Bende aynı durumu yaşıyorum Fatma hanım uykusuzluk diş hastalık vs derken kendimi unuttum bu kadar yıpranacağımı hiç düşünmemiştim aynalara bakamaz oldum yalnız değilsiniz bence sosyal medya bizi etkileyen sebeplerden oradaki anneler hep pozitif hep mutlu bakımlı kendilerine ait alanları var ekran süremi azalttım ben desteksiz büyütüyorum eşim de yardımcı olmuyor sakince duş almak lüks oldu bilmiyorum geçer mi kendimizi tekrar bulur muyuz ama yalnız hissetmeyin çoğu anne böyle bi arkadaşım “iyi bi anne olmaya çalıştığın için zorlanıyorsun” dedi yetersiz değiliz bebeklerimiz için en mükemmel anne biziz ruhunuza huzur diliyorum 💕
Fatma A. U.

Fatma A. U.

4 Şubat 2026 00:25
Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim an Instagramı sildim

Doğumdan sonra eteafımdaki herkes yapacağını yaptı ama zamanla geçiyor sanki yada ben öyle olmasını istiyorum bilemiyorum
F

Fatma E. ..

4 Şubat 2026 00:28

Sena Sy

Bende aynı durumu yaşıyorum Fatma hanım uykusuzluk diş hastalık vs derken kendimi unuttum bu kadar yıpranacağımı hiç düşünmemiştim aynalara bakamaz oldum yalnız değilsiniz bence sosyal medya bizi etkileyen sebeplerden oradaki anneler hep pozitif hep mutlu bakımlı kendilerine ait alanları var ekran süremi azalttım ben desteksiz büyütüyorum eşim de yardımcı olmuyor sakince duş almak lüks oldu bilmiyorum geçer mi kendimizi tekrar bulur muyuz ama yalnız hissetmeyin çoğu anne böyle bi arkadaşım “iyi bi anne olmaya çalıştığın için zorlanıyorsun” dedi yetersiz değiliz bebeklerimiz için en mükemmel anne biziz ruhunuza huzur diliyorum 💕

Evet öyle elimizden geleninin en iyisini yapmaya çalışıyoruz eşlerin desteği önemli ama maalesef yetersiz
F

Fatma E. ..

4 Şubat 2026 00:29

Fatma Albina U

Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim an Instagramı sildim

Doğumdan sonra eteafımdaki herkes yapacağını yaptı ama zamanla geçiyor sanki yada ben öyle olmasını istiyorum bilemiyorum

Zaten bu dönemler insan biraz anlayışlı ve destek olsa hiç bu kadar yıpranmayız
Fatma A. U.

Fatma A. U.

4 Şubat 2026 00:31

Fatma Emre

Zaten bu dönemler insan biraz anlayışlı ve destek olsa hiç bu kadar yıpranmayız

Kimse destek olmuyor kimse
S

Seval Y.

4 Şubat 2026 00:35
Yalnız değilsiniz, bende kaç gündür çaresizce buralara yazıyorum. 5 ay 2 gunluk. Ailemden uzakta yurtdisinda yaşıyorum. Saçlarımı banyodan banyoya görüyorum surekli topuz halde hoşş açılsa her yer sac olur dökülmesinden. Gun içinde gece gündüz aynı kıyafeti giydigimi fark ettim bugün. Gece gündüz uyurken vs surekli emziriyorum ki benim sutum nerede ise yok asıl besin mama. Alıştı memede durmak istiyor. Evde eşim uyuyor bebek uyuyor artik hep tetikteyim. Çünkü uyuyup uyanınca daha gergin oluyorum. İnstada anneleri gördükçe bende mi sorun var diye düşünüyorum, ben mi yetemiyorum. Daha buraya yazamayacagjm sorunlar vs.. atakti dişti gerginlik uykusuzluk. Bir de benim 8 yıl bebegim olmadi sonra mucize gibi oldu. Etrafıma en ufak derdimi anlatamıyorum hep su lafı duyuyorum o senin mucizen, bu seferde suçluluk duygusu ile uğraşıyorum
S

Sevda Ö.

4 Şubat 2026 00:44
İyi bir anne olmaya çalışmanın kendimiz üzerine getirdiği ağır psikolojinin sonucu bence. Bebeğim 7 aylık ve bir ay öncesine kadar ben de tükenmiş hissediyordum. Eşimizle aramızdaki eski muhabbet ve yakınlığın olmaması kusmuklu veya günlerce duş alamamış saçımızın geldiği hal sosyal medyada gördüğümüz mükemmel mutlu anneler... Bir insan evladı büyütmek zor evet ama artık her güne bu gününü birdaha göremeyeceğim diyerek her dakikasını içime çekiyorum bebeğimin. Diş zor evet emzirmek çok zor çevre çok çok zor ama bebeklerimiz mucize. Her birinizin çiçek kalbinden öperim
F

Fatma E. ..

4 Şubat 2026 00:46
Allah hepimizin yardımcı olsun evet öyle olabilir ama bizimde yorulduk demeye hakkımız var insanlar kör gibi ya gerçekten bazen bana yardıma gelenler evet zor ama yapacak bir şey yok diyorlar ben bunu biliyorum zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir