Doğum Sonrası Ödem Atma

83 görüntüleme
G

Gülnar G. A.

23 Şubat 2026 01:56
Merhaba, doğum olalı 2 ay oldu ama hem kilo alıyorum her geçen gün ve göbeğim hiç inmedi. Ödem için bromelain kullanmak istiyorım. Bilgisi olan var mı?
R

Rumeysa

23 Şubat 2026 02:38
Şu bilinen bromealin şurubuysa emziren annelerin kullanması pek önerilmiyor satıcı sorularında da mevcut
G

Gülnar G. A.

23 Şubat 2026 05:59
Solgarın vitamin takviyesi. Şurup değil. Aslında doktorum kullanabilirsin dedi
D

Damla Ö.

23 Şubat 2026 06:17
Benim bebeğim de iki aylık süt arttirıcı takviyeler kullandıkça kilo aldım şimdi dikkat ediyorum ancak zayıflıyamıyorum. Bromelain önermediler bana. Başka ne yapılabilir ben de arayış icindeyim
G

Gülnar G. A.

23 Şubat 2026 10:56
Benimde 2 aylık ben süt artırıcı kullanmadan aldım kiloları🥹 çok fazla ödemim olduğu için kullanmayı düşünüyorum ama hala tam olarak anlayamadım kullanıp kullanılamadığını. Ben bir diyetisyenle başladım çok uyumlu değiliz ama bakalım. Ben size direk öneride bulunayım. Sabahları sadece protein. Aç kalmayacaksınız ama karbonhidrat azacakak. Emziren anne diyeti genel olarak bu
D

Damla Ö.

23 Şubat 2026 16:38

Gülnar Güneş Aydın

Benimde 2 aylık ben süt artırıcı kullanmadan aldım kiloları🥹 çok fazla ödemim olduğu için kullanmayı düşünüyorum ama hala tam olarak anlayamadım kullanıp kullanılamadığını. Ben bir diyetisyenle başladım çok uyumlu değiliz ama bakalım. Ben size direk öneride bulunayım. Sabahları sadece protein. Aç kalmayacaksınız ama karbonhidrat azacakak. Emziren anne diyeti genel olarak bu

Bana Kırşehir'de bir eczacı kullanmami söyledi hatta probiyotik olarak nbl alcaktım sadece enterogermina family verdi ama o da şişliğimi almadı. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir