Doğum Sonrası Kulak Uğultusu
45 görüntüleme
H
Hatice Ş. G.
13 Ocak 2026 15:19
Daha önce bu konuyla ilgili yazmıştım belki görülmemiştir yine yazıyorum. İki aylık anneyim birkaç hafta önce sağ kulağımda gece titreşimli bi motor sesi duymaya başladım. Kbb doktoruna gittim kulaklarımı temizledi ama ses arada devam etti yine. Tekrar gidip konuştum lohusa depresyonunun ve stresin buna sebep olabileceğini söyledi. Doğumu sezeryan yaptım belki normal doğum olsaydı anlayabilirdim ama ıkınma vs olmadığı için pek anlam veremiyorum bu duruma. bir araştırma yaptım bazı emziren annelerin doğum sonrası hormonel değişikliklerden dolayı bu tarz şikayetler yaşayabileceğini okudum. Böyle bir şey yaşayan var mı gerçekten kaç gündür uykularım kaçıyor kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu ses hep benimle gibi genelde sessiz ortamlarda çocuğumu emzirmeye kalktığımda veya uykusuz kaldığım günlerde daha çok yaşıyorum
C
Cennet �.
13 Ocak 2026 15:29
Evet yırgun olduğumda artan ama normal zamanda günde bir iki kere olan bir çınlama-uğultu arasında bir ses bende duyuyorum. Yorgunluktandır geçer diye de pek önemsememiştim
H
Hatice Ş. G.
13 Ocak 2026 17:27
Ne zamandır var acaba kaç aylık bebeğiniz
C
Cennet �.
13 Ocak 2026 17:41
Doğumdan sonra oldu bebeğim 43 günlük