Doğum Sonrası Kilo Verme

318 görüntüleme
S

Selvi A.

4 Aralık 2025 19:37
171 boy 54 kilo ile hamile kalmıştım 71 kilo ile normal doğum yaptım çocuğum 3 aylık hala 68-70 görüyorum tartıda hayatım boyunca kilo almaya çalışan bir insandık hep ama bu halimle de kendimi sevemedim eski kotlarımı giymek istiyorum üst bacaktan yukarı çıkmıyor dolabımı değiştirmedim zayıflarım diye emzirdiğimden besin açısından da kısmak istemiyorum ne yapmayalım diyetisyen çok erkence gereksiz olur diye düşünüyorum evde pilates yaparak vücuduma şekil vermeye çalışayım diyorum ama aynadaki görüntü beni yıpratıyor açıkçası bi istek yok bu arada öncesinde karın kaslarım da vardı o vücuttan bu hale gelmek üzücü
B

Buket ..

4 Aralık 2025 20:05
Sağlıklı kalori almak ve günde 30-45 dk yürüyüş yapmak etkili olur. Ama bi kan değerlerinize de baktırın tiroid veya vitamin eksikliği varsa onlarda kilo vermeyi etkiliyor. Kendinizi yıpratmayın 9 ayda değişen bedenlerimizin,hormonlarimizin toparlanması biraz uzun sürebiliyor
S

Selvi A.

4 Aralık 2025 22:01
Dukan birasına başlamayı düşündüm ama tansiyon açısından önerilmiyormuş deneyen varsa yazsın
Ş

Şeyma Y. ..

6 Aralık 2025 17:56
Diyetisyen neden düşünmüyorsunuz ben doğum yapalı 80 gün oldu 2 haftadır diyetisyen desteği ile emziren anne diyeti yapıyorum sütüm de arttı 2 haftada 2 kg da verdim. Motivasyon sağlıyor kesinlikle
S

Selvi A.

7 Aralık 2025 01:22
Sporla da verilebilecek bir kilo miktarı olduğu için diyetisyen desteği düşünmemiştim açıkçası
T

Tuğba F.

8 Aralık 2025 07:32
Şeyma hanım hangi diyetisyene gidiyorsunuz online mı paylaşırsanız sevinirim 🌸
A

Aras A.

8 Aralık 2025 07:41
Endişelenmeniz için çok erken. Evet psikolojsi zor bir dönemdesiniz ama hemen geçiyor inanın. Vücut da toparlıyor kendini. Diyetisyen olmadan kilo vermeye çalışmak süt açısından riskli olabilir profesyonel yardım iyi olur her yönden. Kolayca verirsiniz.
G

Gülfidan N.

8 Aralık 2025 08:09
Benimde öyleydi kendimi çok kötü hissediyordum emziren anne diyet grubuna katıldım insta da sponsorlu olarak gelmişti. 3 hafta da 4 kilo verdim. Tavsiye ederim öyle aşırı bir kısıtlamalı bir diyet listesi de yok emziren anne olduğumuz için normal diyetisyen ücretinin çok çok altında 20-25 anneyle WhatsApp kuruluyor her yediğimiz öğünü gruba atıp motive ediyorduk diyetisyen haftalık diyet listesi atıyordu
D

Dilruba C. ..

8 Aralık 2025 11:33
Benim bebeğimde 4 aylık diyetisyenle başladım daha iyi motivasyon oluyor gerçekten İnstadan bakabilirsiniz online aldım diyetisyen Ayşe hilal yıldız
Ş

Şeyma Y. ..

9 Aralık 2025 13:51
Evet online yapıyorum Tuğba hanım 🌸 burdan diyetisyen önerebiliyor muyuz bilmiyorum ama instagramı şu : diyetisyenezgiari 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir