Doğum Sonrası Kilo
1017 görüntüleme
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 11:39
Bebeğim 6 aylik ek gıdaya geçtik meme reddimiz var ayriyeten sütüm yetmiyor her sağımda en fazla 50 cc sut çıkıyor günde toplam 120 cc anne sütü çıkıyor yürüyüş yapamıyorum vücut çok ödem var atmak için ananas sirkesi ve benzeri sirke türü kullanabilirmiyiz ve son zamanda gündemde olan coconot mixler var bromelain şurubu doğal içerikli kullanabilirmiyiz kullanabilirsin nasıl tuketelim
O
Ozlem
2 Nisan 2026 11:52
Merhaba ben zühre ana bromelain şurubunu doktorumuza sormuştum sütü azaltabileceğini söylemişti ödem attırdığı için.
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 11:55
Teşekkürler kullandınız mı peki sütüm zaten az benim
O
Ozlem
2 Nisan 2026 11:58
Teşekkürler kullandınız mı peki sütüm zaten az benim
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 12:03
S
Suna
2 Nisan 2026 12:10
Kendi deneyimlermden sadece, marul çok süt yapıyor. Benim de kilo problemim var bir şeyler kullanmaya başladım 2 gündür sütüm azalmadı, bende bulgur ve marul süt yapıyor onları tuketince azalma sorunu çıkmadı
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 12:13
Çok denedim neler neler kullandım ne paralar döktüm vitaminlere yesil yapraklilari hep yedim ama çoğalıyor anlamadim
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 12:27
Kendi deneyimlermden sadece, marul çok süt yapıyor. Benim de kilo problemim var bir şeyler kullanmaya başladım 2 gündür sütüm azalmadı, bende bulgur ve marul süt yapıyor onları tuketince azalma sorunu çıkmadı
S
Suna
25 Nisan 2026 17:19
Coconat mix aldım 2 gün tek kullandım, doktor süt azalmadı, ama çok araştırdım annenin yediği her şey bebeğe geçer onları kullanırsak bebeğimiz de kilo alamayabilir diye 2 günde bıraktım, kızım biraz sağlık problemleri atlattı kilosu düşük diye risk almadım. Ama tahin ve kuruyemiş sütü yağlı yapıyor bebek hızlı kilo alıyor deneyerek onayladım
F
Feyza Ç.
26 Nisan 2026 00:35
yeşil yapraklı besinler süt arttırmada yardımcı oluyor, ve elle sağım göğüs pompasından daha çok süt çıkmasını sağlıyor bir de öyle deneyebilirsiniz ayrıca 2 ya da 3 saatte bir düzenli sağım yaparsanız da süt kanalları aktif çalışmaya ve bebeğin ihtiyacı var diye arttırmaya başlayabilir ayrıca da emziren annelere özel diyetler için uzman desteği alabilirsiniz

Dyt H. N. ..
27 Nisan 2026 10:12
Diyetisyenim ve emziriyorum. Sağlıklı beslenmek ve Su. En az 3-4 litre su. Protein alımınız çok önemli. Normalde almanız gereken kaloriden 200-300 kalori daha fazla almanız gerekiyor emzirdiğiniz için yani zayıflamak için eğer ki diyetinizden kısıyorsanız beslenmeden kısıyorsanız sütünüzün aslında azalması sebebi de bu olabilir çünkü süt sudan sağlıklı beslenmekten ve de en çok tastresten etkileniyor
K
Kübra E.
28 Nisan 2026 07:33
Yok hiç kismiyor bende kismiÿorum tam tersi protein ağırlıklı yeşillikler bol su iciyorm ama maalesef etmiyor zaten
M
Meyra G. ..
28 Nisan 2026 21:29
Sporla desteklemenizi tavsiye ederim o zaman ödem atıyor vücut tempoya alıştığı için bol su içiyorum benim bebeğim de altı aylık
K
Kübra E.
29 Nisan 2026 14:14
Şimdi sporla destekliyorum ek gıdaya basladinizm8
R
Rahime K.
29 Nisan 2026 21:01
Merhaba Kübra hanım sütünüz azda olsa benim duyduğum kadarıyla süt gittikçe yogunlasirmis bebeginizde artık altı aylık ek gıdayla beraber o süt ona yetiyordur emin olun onunla doyar yoğun olduğu için ve lütfen sitres yapıp benim sutum yok demeyin
R
Rahime K.
29 Nisan 2026 21:03
Sütüm var deyin bol bol su için yani imza şişe alın yada hep kaydedin en az iki litre olsun günlük ve helva varsa tahin helvası artı pirinç bulgur hangisi olursa biraz lapa yapıp yiyin arada bunlar iyi geliyor süte ve emin olun o süt bebeği doyuruyor meme reddi den de korkmayın kısa bir süre sonra yiyecektir yemediği an sütü zorlamayın yeter çok acıkınca mecbur yiyecek sizde o süre zarfında sütünüz daha çok girer verince Doyar hiç uzulmeyin
K
Kübra E.
29 Nisan 2026 21:04
Etmiyor meme reddide var saten
R
Rahime K.
29 Nisan 2026 21:08
Etmiyor meme reddide var saten
B
Bircan S.
Premium Üye
5 Mayıs 2026 00:12
Ben kalori hesabı yaptım hep
Günde 1800 kalori aldım
2-3 lt su mutlaka içtim
Ve kahvaltıda 3 yumurta hep yedim
Ara öğünlerimde de toplam 250 gram lor yedim proteinimi karşılamak için
Yaptığım nekadar doğru bilmiyorum ama 5. Ayda gebelikte aldığım tüm kilolar gitti 23 kg almıştım
Günde 1800 kalori aldım
2-3 lt su mutlaka içtim
Ve kahvaltıda 3 yumurta hep yedim
Ara öğünlerimde de toplam 250 gram lor yedim proteinimi karşılamak için
Yaptığım nekadar doğru bilmiyorum ama 5. Ayda gebelikte aldığım tüm kilolar gitti 23 kg almıştım
Yükleniyor...