Doğum Sonrası Kilo

119 görüntüleme
K

Kübra E.

2 Nisan 2026 11:39
Bebeğim 6 aylik ek gıdaya geçtik meme reddimiz var ayriyeten sütüm yetmiyor her sağımda en fazla 50 cc sut çıkıyor günde toplam 120 cc anne sütü çıkıyor yürüyüş yapamıyorum vücut çok ödem var atmak için ananas sirkesi ve benzeri sirke türü kullanabilirmiyiz ve son zamanda gündemde olan coconot mixler var bromelain şurubu doğal içerikli kullanabilirmiyiz kullanabilirsin nasıl tuketelim
O

Ozlem

2 Nisan 2026 11:52
Merhaba ben zühre ana bromelain şurubunu doktorumuza sormuştum sütü azaltabileceğini söylemişti ödem attırdığı için.
K

Kübra E.

2 Nisan 2026 11:55
Teşekkürler 🙂 kullandınız mı peki sütüm zaten az benim
O

Ozlem

2 Nisan 2026 11:58

Kübra Eskici

Teşekkürler  kullandınız mı peki sütüm zaten az benim

Yok kullanmadım riski göze alamadım ☺️
K

Kübra E.

2 Nisan 2026 12:03
😊
S

Suna

2 Nisan 2026 12:10
Kendi deneyimlermden sadece, marul çok süt yapıyor. Benim de kilo problemim var bir şeyler kullanmaya başladım 2 gündür sütüm azalmadı, bende bulgur ve marul süt yapıyor onları tuketince azalma sorunu çıkmadı
K

Kübra E.

2 Nisan 2026 12:13
Çok denedim neler neler kullandım ne paralar döktüm vitaminlere yesil yapraklilari hep yedim ama çoğalıyor anlamadim
K

Kübra E.

2 Nisan 2026 12:27

Suna

Kendi deneyimlermden sadece, marul çok süt yapıyor. Benim de kilo problemim var bir şeyler kullanmaya başladım 2 gündür sütüm azalmadı, bende bulgur ve marul süt yapıyor onları tuketince azalma sorunu çıkmadı

Neler kullaniyorsunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir