Dogum Sonrası Kaşıntı

87 görüntüleme
Gamze K. .

Gamze K. ..

20 Temmuz 2025 20:55
Merhaba, doğumun üzerinde 32 gün geçti anlamadım doğumdan hemen hemen bir hafta sonra başlayan kaşıntı hala geçmedi. Internetten aradığımda tüm belirtiler puppp olarak gözüküyor ancak karnımda başlayan kasintilar bacaklarıma simdi de kollarıma yayıldı. Bu gibi bir durum yaşayan var mıdır kasinmaktan işlerimi yapamaz oldum her yerim yara içinde
Ş

Şeyda B.

20 Temmuz 2025 21:00
Muhakkak karaciğer değerlerinize bakılmasını tavsiye ediyorum çünkü bazen doğumla birlikte safra kanallarında yada hormonlarda değişim oluyor safra asitleri ve karaciğer fonksiyon testleriyle anlaşılıyor ihmal edilmeyecek kadar önemli
Zeynep U. .

Zeynep U. ..

20 Temmuz 2025 21:20
Bende olmuştu kaşıntı değerlerime baktırdığım kan ve demirim çok düşük çıkmıştı bi losyon yazmıştı doktorum takviye ilaçlarda kullanınca geçişti ama kaşıntı hayatımı tamamen felç etmişti o dönem bi kaç ay sürmüştü hatta hala izleri duruyor. Doğumdan sonra sıkça karşılaşılan bir durum galiba kaşıntı
A

Ayşe N. ..

20 Temmuz 2025 21:21
Aynısını yaşadım nerdeyse 45 gün sürdü karaciğer değerlerine bakıldı normal çıktı. Cildiye uzmanı doğum sonu hormonal değişiklikler sebebiyle olduğunu söyledi. Kortizonlu krem ve su bazlı nemlendirici kullandım neredeyse sürekli sürdüm nemlendiriciyi zamanla azalıp geçiyor merak etmeyin. Çok geçmiş olsun
Gamze K. .

Gamze K. ..

20 Temmuz 2025 21:25
Benek benek dokuntulerle birlikte kaşıntı geçer diye umdum ancak doktora gitmek şart dediğiniz gibi teşekkür ederim 🫶🏻
B

Başak Ö.

20 Temmuz 2025 22:29
Benim hamileliğimin 37. Haftasında çıktı. Karaciğerim normal olmasına rağmen safra asiti değerim yüksek çıktığı için doktorum gebelik kolestazı teşisi koydu ve erken doğum yapmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra aldığım ilaçlarla kızarıklıklarım ve kaşıntılarım azaldı fakat şuanda kalça tarafında yırtıklardan dolayı kaşıntım olsun, terden dolayı kaşıntı olsun ara ara tekrar kendisini hatırlatıyor. Bebeğim 5. Haftasında ve kaşıntılarım geçmesini çok istiyorum..
Gamze K. .

Gamze K. ..

21 Temmuz 2025 00:24
Umarım kısa sürede düzelir gerçekten çok kötü, gece emzirmelerinde kasintikdan bebeğim uyanıyor uyku kalitemiz de etkileniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir