Doğum Sonrası Kanamanın Uzun Sürmesi

167 görüntüleme
M

Mrvt

8 Ağustos 2026 01:19
Bugün itibariyle yani 08.08.2026 tarihinde doğum yapalı 45 gün oldu ve benm hala kanamam durmadı lohusalikta 30-35. Gün de kanamam azaldı bende bittiğini düşündüm ama 4 gün sonra yani 39. Gün sonrası tekrar kanamam yoğun bir seklde devam etti regl olduğumu düşündüm hafif karin ağrısı da yaşıyordum ve suan 45 . Gündeyim hala kanama aynı yoğunlukta devam ediyor ama ara ara baktığımda kanama bitmiş gibi gösteriyor bi kaç saat sonra ped im tekrar yoğun kan görüyorum bu durumda ne olabilir anlamış dglm
Duygu B. B.

Duygu B. B.

8 Ağustos 2026 01:58
Birçok kadının yaşadığı bir durum bu. Korkmanızı anlıyorum ancak ultrason görüntünüzde bir sorun yoksa çoğunlukla geçici. Birkaç ay âdet düzensizliği (sık veya daha seyrek regl olma) ve yoğun kanama görülüyor. Kadın doğum kontrolünüzü aksatmayın. Kan şekerine dikkat. Bol sıvı almaya devam edin. Sevgiler 
Z

Z ..

Premium Üye
8 Ağustos 2026 02:47
Doktorum nadiren de olsa 60. Güne kadar görüyoruz dedi benim de tam 60. Gün durdu. Hatta durup tekrar başladı 40 60 gün arası regl oldum sandım. Çünkü kaşık ağrısı da eşlik ediyordu. Ama 60. Gün bıçak gibi kesildi hiç bitmeyecek sanmıştım. Endişe etmeyin toparlanıyor.
Aysenur Y.

Aysenur Y.

8 Ağustos 2026 05:54
Genelde hormonlarla alakalı bir durum, çoğu kadın yaşar bunu. Benim 80 gün sürdü ters giden herhangi bir şey olmadığı halde. Ultrasonda rahim içi temiz çıktıysa korkmanıza gerek yok.
Derya ç.

Derya ç.

8 Ağustos 2026 08:34
Merhaba bende 45 gün boyunca adet oldum gittim doktora normal olabiliyor demişti 46-47. Günde akıntı gibi oldu geçti sonra 2-3 ay düzensiz oldum 20 günde 15 günde falan şimdi normal düzenli ama çok oluyorum işte hormonlu spiral düşünüyorum bakalım inşallah bir gidebilirsem doktora bebişimin izniyle 😬
Z

Z ..

Premium Üye
8 Ağustos 2026 10:52
Güncelleme bugün tekrar başladı 64. Gün. İnsanın sinirleri bozuluyor gerçekten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir