Doğum Sonrası İlişkide Ağrı

349 görüntüleme
G

Gamze

27 Ağustos 2026 22:52
Yaklaşık 4 ay önce normal doğum yaptım. [2.derece](2.derece) yırtığım vardı. Doktorum üç ay ilişki yasağı koymuştu. Ancak ilişkide çok ağrı oluyor ve ilişki gerçekleşmiyor . Fiziksel olarak hiçbir problemim yok iki kez muayene oldum. Vajinal fitil ve nemlendirici de kullanıyorum . Yani emzirme dönemimdeki kuruluk hassasiyet dışında ilişkiye engel bir durum yok ancak ağrı geçmiyor ve çok kötü hissediyorum . Bu durumu yaşayan var mı acaba? Benim dışımda herkes normal doğum yapıp ilişkisine devam ediyormuş gibi hissediyorum..
B

Buse N. Y.

Premium Üye
27 Ağustos 2026 23:49
Sezaryen olanlarda bu durumları yaşıyor merak etme. 6 ay sürüyor tahminim toparlanmak. Kiminin daha çabuk kiminin daha da geç surebilir tabi
N

Nur A.

28 Ağustos 2026 06:02
Bende ayni şeyi yaşamıştım doktora gittigimde bir nemlendirici verdi ama kullanmadim. Kayganlastirici kullaninca ve zamanla gitti. Emziriyorsan olur bir sure demisti doktor. Birde psikolojik açıkçası insanın akli bebeginde kalıyor uyusa bile. Zihnen orda olmayinca iliskide pek normal ilerlemiyor.
K

K.Y

29 Ağustos 2026 00:30
Bende yırtık vs olmamasına rağmen aynı şeyi yaşadım biraz zaman vermek gerekiyor açıkçası 6. Aydan sonra sorun yaşamamıştım. Ve bence de psikolojik bir durum bu sebeple biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir aksi bir şey düşünmeyin 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir