Doğum Sonrası Granülasyon Aldırma
165 görüntüleme
B
Berre
12 Ocak 2026 22:52
Kızlar doğumdan sonra 3. Ayda dikiş yerimde granülasyon oluştu. Doktor alalım dedi bunu yaşayan var mı? Süreç nasıl ilerliyor?

Dilan Ç.
13 Ocak 2026 13:27
Merhaba ben 2.5 aylıkken doktor aldırdı. Daha doğrusu ben aldırmak için zorladım çünkü ayağa kalkmak istemiyordum sürekli bir acı bir kavranma svardı vardı canım çok yanıyordu. Çay bile demleyemiyordum hiçbir işimi yapamıyordum. En sonmuayene acıdan dolayı ağlamıştım öyle olunca doktor ameliyat ile aldı. 20 25 dk sürüyor ameliyat. Ameliyat bittikten1.5 saat sonra ayağa kalkıyorsunuz. Benameliyat olduktan iki gün sonra spor yapmaya başladım. O kadar rahatladım ki anlatamam. Eğer emzirme durumunuz varsa ona göre ameliyatta ilaç kullanıyorlar aynı gün emzirmeye devam edebilirsiniz. O acınıntarifi yok bence aldırın
B
Berre
13 Ocak 2026 22:35
Teşekkür ederim cevabınız için, bende bu sabah aldırdım ama ameliyat olmadı yakarak aldı doktor. 20 saniye falan sürdü lokal anestezi bile yapmadı. Büyüklüğüne göre değişiyor demekki ve yerine göre. Hiçbir yerde bilgi bulamamıştım belki okuyan birilerine fikir olur
B
Berre
13 Ocak 2026 22:36
Sonrasında direkt ayağa kalktım hiç bir sorun olmadı çok şükür
L
Lena
16 Ocak 2026 20:00
Merhaba kızlar, ben de bu hafta aldıracağım. 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. 3 ay oldu hala oturamıyorum. Çok acı çekiyorum. Bebeğimi bırakıp gideceğim için çok duygusalım. Sizlere sormak istediğim ameliyattan kaç saat sonra taburcu oluyorsunuz? Toplamda kaç saat kaldınız hastanede?
B
Berre
16 Ocak 2026 20:23
Benimknii gümüş nitraltla yakarak aldı ameliyat olmadım lokal anestezi yapacaktı onu da yapmadı. Müdahale odasında yaptılar toplam 30 Saniye falan sürmüştür. Ama bekleme süresi uzundu.sonrasinda hemen çıktım bebeğimi aldım kucağıma kendi m baktım. Hiçbir şey yok gibiydi. Ama ameliyat şekilde olan diğer arkadaş 1.5 saat yazmış işleme göre değişiyor demekki
B
Berre
16 Ocak 2026 20:24
8.30 da gel dediler 10.00 da çıktım hastaneden bekleme süresi yüzünden
L
Lena
16 Ocak 2026 21:15
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Benimkini ameliyat ile alacak doktor sanırım büyüklüğüne göre gümüş nitrat veya ameliyat öneriliyor. Umarım iyileşebilirim artık çünkü doğumdan sonra en çok buna ağladım🥺
L
Lena
16 Ocak 2026 21:17
İyileşemediğim için bebeğimi uzanarak ya da yan yatarak emzirdim. Oturabilmeyi çok özledim. Bebeğimle istediğim gibi ilgilenmek istiyorum
B
Berre
16 Ocak 2026 21:32
Bende çok sıkıntılar çektim farklı konularda bebeğime bakamadım o kadar iyi anlıyorum sizi. Allah yardım etsin inşallah hemen iyileşir bebeğinizle istediğiniz gibi ilgilenirsiniz. Yalnız değilsiniz hepimiz bir sürü süreçten geçiyoruz 🙏🏻
B
Berre
16 Ocak 2026 21:33
Rica ederim ne demek😊