Doğum Sonrası Bel Ağrısı
98 görüntüleme
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 21:54
Bebeğim 5 aylık [3.kez](3.kez) bu kadar şiddetli bel ağrısı çekiyorum kas spazmı kas zorlaması sebebiyle oluyormuş bunu yaşayan var mı uzun oturmalar uzun yatmalar sonucu ayağa kalktığimda ayakta duramıyorum belime yük veremiyorum kesinlikle aşırı bir ağrı oluyor belimin orta alt kısmında

Ayşe V. ..
26 Mart 2026 21:58
Sezeryan mi oldunuz elektrik çarpması gibi düşüyor musunuz bir tanıdığımda oldu omurilikte sıvı toplanması varmış iğne falan oldu birkaç kez fizik tedaviye gitti düzeldi ben de sezaryan oldum kuyruk sokumumda ağrı var ara sıra oturduğum yerden çok zor kalkıyorum
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 22:00
Sezeryan mi oldunuz elektrik çarpması gibi düşüyor musunuz bir tanıdığımda oldu omurilikte sıvı toplanması varmış iğne falan oldu birkaç kez fizik tedaviye gitti düzeldi ben de sezaryan oldum kuyruk sokumumda ağrı var ara sıra oturduğum yerden çok zor kalkıyorum

Ayşe V. ..
26 Mart 2026 22:01
Valla bende öyleyim Bebek büyüdükçe artıyor dahiliyeye gittim tahlil verdim d vit ve B12 yazdı bir ortopedi bir de tahlille içiniz rahat eder toparlarsiniz kendi kendine geçmiyor çünkü
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 22:03
Valla bende öyleyim Bebek büyüdükçe artıyor dahiliyeye gittim tahlil verdim d vit ve B12 yazdı bir ortopedi bir de tahlille içiniz rahat eder toparlarsiniz kendi kendine geçmiyor çünkü
Y
Yasemin T.
26 Mart 2026 22:12
Bende aynı spazm dedi bana da doktor bakalım hepimize acil şifalar
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 22:13
Bende aynı spazm dedi bana da doktor bakalım hepimize acil şifalar

Afranur K.
26 Mart 2026 22:31
Vitaminlerinizi kullanıyor musunuz? Genellikle magnezyum eksikliği şiddetli spazmları tetikler. Benim belimde değil ama sırtım ve bacaklarımda şiddetli kramplar oluyor, magnezyum takviyesi kullanıyorum, düzelmeler başladı süreç içinde.
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 22:48
Vitaminlerinizi kullanıyor musunuz? Genellikle magnezyum eksikliği şiddetli spazmları tetikler. Benim belimde değil ama sırtım ve bacaklarımda şiddetli kramplar oluyor, magnezyum takviyesi kullanıyorum, düzelmeler başladı süreç içinde.

Afranur K.
26 Mart 2026 22:50
Herhangi bir vitamin kullanmıyorum gebeyken magnezyum içiyordum şimdi içsem bebeğe zararı olmaz değil mi
Bebeklerimiz o dönemde içimizden şiödi de sütümüzden alıyor tüm vitaminlerimizi.
Kendisi desteklemezseniz hem mental olarak gem de bedenen yıpranırsınız
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 22:54
Gebelik döneminde kullandığınız tüm vitaminleri emzirme döneminde de devam etmelisiniz, demir ve d vit, dahil.
Bebeklerimiz o dönemde içimizden şiödi de sütümüzden alıyor tüm vitaminlerimizi.

Afranur K.
26 Mart 2026 22:56
Çok doğru söylüyorsunuz iyi uyusam bile sabah aşırı yorgun bitkin uyanıyorum
Sizde araştırıp kendinize uygun ya karma ya da tek tek takviyelere başlarsanız hem o kısacık uykularınız iyi hale gelir hem de kas ağrılarınızda azalma da olur
M
Melike B. ..
26 Mart 2026 23:04
Özellikle lohusalık döneminde ekstra dikkatli olmalısınız bence, ben çift doz demir ilacı içiyordum ilk 40 gün, vücudumuz inanılmaz kan kaybediyordu çünkü.
Sizde araştırıp kendinize uygun ya karma ya da tek tek takviyelere başlarsanız hem o kısacık uykularınız iyi hale gelir hem de kas ağrılarınızda azalma da olur
Yükleniyor...