Doğum Sonrası Annenin Toparlanması Vs

212 görüntüleme
Ş

Şeyma İ. ..

28 Kasım 2025 12:55
5 ay çnce doğum yaptım. Kan değerlerim biraz düşük ciddi bi değer değil ama kendimi bitkin halsiz hissediyorum doktor takviye bile yazmadı emziriyorum diye ama kırkımdan sonra hızla kilo almaya da başladım tiroid değerlerim de normal çıktı bu karmaşa ne zaman biter acaba aynı durumu yaşayanlar var mı
G

Gökçin N.

28 Kasım 2025 14:05
Hangi kan değeri düşük?
Ş

Şeyma İ. ..

12 Aralık 2025 01:19
Demirve folat
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 18:47
Doktor nasıl tekviye yazmaz? Multivitamin kullanmanız şart d vitaminin belirli bir düzeyde olması şart. Emziren kadınların demirce kaldiyum kaybı bilimsel bir gerçek. Doktorunuz değiştirin kaliteli bir vitamin alın. Tüm sistem bozulunca kilo almanız normal. Hemoglobşn değerinin 12 olması bile yerli değil feritin değerniz yükselmeli, tüm vitaminleriniz tam olmalı, kaliteli yağ tüketmelisiniz. Anneliğin bir yılı lohusalığın uzamış versiyonu. Benim doktorum böyle söylüyor kendinize zaman verin 10 ay bebek büyütüp doğurdunuz ve sizden herşeyi çekti. İyileşirken bebek bakmak kolay değil. Takviye alın lütfen
Ş

Şeyma İ. ..

12 Aralık 2025 18:57
Çok doğru söylüyorsunuz b12 alt sınırda dikkat etmesem düşer başka bi doktora görüneceğim dediğiniz gibi çünkü emziriyorsun yazamam bi şey????? Dedi çok şaşırdım. Toparlanmak çok zor hele ki bebek büyütürken
Ş

Şeyma Y. ..

13 Aralık 2025 01:07
Garip bir doktormuş d vitamini ve demir özellikle çok düşüyor emzirirken o yüzden kilo da veremeyebilirsiniz. Kadın doğum doktorları da genelde söylüyor zaten şunu şunu kullan diye taburcu olduktan sonra. Muhakkak takviyelere başlayın kendinizi ihmal etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir