Doğum Sonrası Annede Bacak Eklem Ağrısı

76 görüntüleme
M

Minel S. Ç.

16 Temmuz 2025 21:40
Merhaba, doğum yapalı 4 ay oldu aktif emziriyorum bebeğim gündüz uykularını genelde kollarımda uyuyor. Doğumdan 2 ay sonra bacaklarımda ayak bilek ve tabanlarımda şiddetli ağrı başladı uzun süre bulunduğum pozisyonu değiştirirken ağrı yaşıyorum. Kan tahlilim temiz d vit dışında bir eksikliğim yok. Doğum sonrası düzenli kullandığım bir takviye yok. Ağrıların uykusuzluk ve uzun süreli oturma sebepli olduğunu düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler benzer şeyler yaşayan var mı?
S

Sultan T. A.

16 Temmuz 2025 21:52
Bence yaşamayan yoktur bu ağrıları özellikle bebeğiniz kilo alımı hızlıysa. Benim ağrılarım pilates ve esneme hareketleriyle ciddi anlamda geçti tavsiye ederim ben ayrıca multiviramin kullanıyorum
B

Betül ..

16 Temmuz 2025 22:01
Merhaba, yardımcı olamicam ama bende benzer sorunları yaşıyorum. Bebegim 5 aylik ve uykusu cok dengesiz. Kimi gece sabaha kadar koltukta oturur vaziyette emzir uyu uyan döngüsüyle geçiyor. Doğuma sadece 7 kilo fazlasıyla girip doğumdan sonra 20 kilo aldım 5 ay içerisinde ve dizlerim cok kötü durumda. Özellikle eğilme ve oturduğum yerden kalkmakta cok zorlanıyorum. Dizlerim sanki tutmuyormus gibi hissediyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir