Doğum Sonrası Annede Bacak Eklem Ağrısı
76 görüntüleme
M
Minel S. Ç.
16 Temmuz 2025 21:40
Merhaba, doğum yapalı 4 ay oldu aktif emziriyorum bebeğim gündüz uykularını genelde kollarımda uyuyor. Doğumdan 2 ay sonra bacaklarımda ayak bilek ve tabanlarımda şiddetli ağrı başladı uzun süre bulunduğum pozisyonu değiştirirken ağrı yaşıyorum. Kan tahlilim temiz d vit dışında bir eksikliğim yok. Doğum sonrası düzenli kullandığım bir takviye yok. Ağrıların uykusuzluk ve uzun süreli oturma sebepli olduğunu düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler benzer şeyler yaşayan var mı?
S
Sultan T. A.
16 Temmuz 2025 21:52
Bence yaşamayan yoktur bu ağrıları özellikle bebeğiniz kilo alımı hızlıysa. Benim ağrılarım pilates ve esneme hareketleriyle ciddi anlamda geçti tavsiye ederim ben ayrıca multiviramin kullanıyorum
B
Betül ..
16 Temmuz 2025 22:01
Merhaba, yardımcı olamicam ama bende benzer sorunları yaşıyorum. Bebegim 5 aylik ve uykusu cok dengesiz. Kimi gece sabaha kadar koltukta oturur vaziyette emzir uyu uyan döngüsüyle geçiyor. Doğuma sadece 7 kilo fazlasıyla girip doğumdan sonra 20 kilo aldım 5 ay içerisinde ve dizlerim cok kötü durumda. Özellikle eğilme ve oturduğum yerden kalkmakta cok zorlanıyorum. Dizlerim sanki tutmuyormus gibi hissediyorum.