Doğum Sonrası
80 görüntüleme

Fadile B.
7 Ağustos 2025 08:13
Ilk defa olan bir anne olarak diğer bütün anneleri doğumdan sonra nasıl diye sormak istedim merak ettim.
Anne olduktan sonra hayatınızda ne değişti ilk gebelik mi ilk annelik mi ikinci annelik mi tecrübeli olan annelerimizin önerilerine benim de bebeğim ilk bebeğim 😅😅 ve Ona yaptığım ilk konuşma Ben de seninle her şeyi İlk defa öğreniyorum lütfen bu kadar ağlama demekti 🌸
Anne olduktan sonra hayatınızda ne değişti ilk gebelik mi ilk annelik mi ikinci annelik mi tecrübeli olan annelerimizin önerilerine benim de bebeğim ilk bebeğim 😅😅 ve Ona yaptığım ilk konuşma Ben de seninle her şeyi İlk defa öğreniyorum lütfen bu kadar ağlama demekti 🌸

Esra D.
7 Ağustos 2025 08:15
Ne değşmedi ki :) bende kızımla beraber öğrendim herşeyi. Çalışan anneyim. En zoru ayrı kalmak. Haftasonlarıda öyle bi yoruyor ki beni ptesi işe gelişim sanki tatile gidermişim gibi oluyor karmakarışık duygular :) sağlıklı olsunda herşeye razıyım. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Ü
Ümran A.
7 Ağustos 2025 08:28
Pek çok şey değişti... Benim de ilk bebeğim, şuan 3 aylık miniğim 🐣 Aşırı huysuz ve uyumayan bir bebek olduğu için beni çok zorladı , kimlik karmaşası bir yandan acaba hasta olacak mı düşüncesi diğer yandan... Hep endişeli hep yorucu geçti zaman ama bir gülümsemesi tüm yorgunluğu silip atıyor. Bebeğim değil de tecrübesizlik zorladı beni galiba.

Fadile B.
7 Ağustos 2025 08:32
Bence de ilk kez anne oğlunun verdiği en büyük kötü his yetersizlik hissi ben bu çocuğa yetebilecek miyim ben bu çocuğa İyi bakabilecek miyim tekrardan eski düzeni oluşturmak için çabalamak ama asla o düzeni bir süre yakalayamak çok zorlayıcı oluyor ama hem bebek büyüdükçe hem Zaman geçtikçe her şey daha iyi alışıyoruz
D
Damla B.
7 Ağustos 2025 08:52
İlk anneliğim kızım 2 aylık şu an. Benim hayatımda tek değişen şey artık bebeğimin olması valla. Beni yoran bir bebek değil. Evet uykusuzluk zor, bir şey mi olacak korkusu çok var. Özellikle o uyurken aman bir şey olmasın nefes alıyor mu diye 5 dakkada bir kalkıp bakıyorum. Zamanla azalıyor ama bu stresim. Öyle ağlayan bir bebeğim de yok hatta dün aşı olduk ve ağlamasını ilk kez duydum diyebilirim. Genelde gülücükler saçıp etrafı izliyor. Onun dışında artık hayatını ona göre şekillendirmek beni yoruyor. Dışarı çıksan hop çıkamıyorsun önce bebeği hazırlaman lazım. Bir yere gitsen bebeği bırakacak biri lazım. Tuvalete banyoya giderken bile birinin olması gerekiyor.
Her şeye rağmen çok güzel. Bebeğim de zor bir bebek olmadığı için bence gayet iyi idare ediyoruz 😅
Her şeye rağmen çok güzel. Bebeğim de zor bir bebek olmadığı için bence gayet iyi idare ediyoruz 😅