Doğum Sonra Dişlerde Kırılma ve Bebek Nasıl Biberona Alışacak

116 görüntüleme
Z

Zeynep K.

9 Eylül 2025 19:28
Kızlar doğumdan sonra dişlerim kırılmaya başladı 3 dış birden yaptırmam lazım ama sorun şu kızım emiyor ve biberonda tutmuyor, mama da icmiyor , ek gıdayı da yemiyor , dişimi yaptırsam verdikleri ilaçtan dolayı bir kaç saat emziremem de nasıl dayanacak çocuk emmeden bilmiyorum ?
E

Esma B.

9 Eylül 2025 19:40
Verdiği ilaç diye kast ettiğiniz morfin ise problem değil emzirebilirsiniz
Merve K. .

Merve K. ..

9 Eylül 2025 20:01
Dişleri zaten normalde de morfinle uyuşturmuyorlar. Diş tedavisi göreceğiniz doktora emzirdiğinizi söylerseniz ona uygun içerikli bir ilaç kullanıyorlar emzirmeye devam edebilirsiniz
Z

Zeynep K.

9 Eylül 2025 20:16
Bir kaç ay öncesinde gene dış tedavim olmuştu ve 2 saat emzirme demişti onuda sağıp döktürmüştu 4-5 saati bulmuştu emzirmem
Z

Zeynep K.

9 Eylül 2025 20:17
O zaman küçüktü anlamıyordu ama şimdi sürekli beni istiyor
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

11 Eylül 2025 14:26
Bu konu ile alakalı bir yazı yazdım.
Lütfen geciktirmeyin.
Diş tedavisi olabilirsiniz sağmanıza sütünüzü atmanıza gerek yok. Aksini söyleyenleri anlamıyorum 🤯
Z

Zeynep K.

11 Eylül 2025 20:33
Kanal tedavisi ya da dolgu olsa bile sonrasında emzirebilir miyim hocam ?
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

12 Eylül 2025 16:19
Evet hiç sorun yok, düşünsenize sezaryen olup emziriyoruz ☺️
F

Fatma S. ..

12 Eylül 2025 16:43
Hamileyken mecbur olduğum için 2 diş birden kanal tedavisi yapıldı. Emzirirken de yaptırıp sütü dökmenize gerek yok.
Z

Zeynep K.

12 Eylül 2025 19:34
Ama bugün gittim doktora dolgu yapacak ve 3 saat emzirme dedi başka çaresi yok mu dedim istersen iğnesiz dayanabilirsen öyle yapıyım dedi
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Eylül 2025 06:47
Bizim yaptığımız anestezi emzirmenize engel değil, sütü sağıp atmanıza gerek yok. TEKRAR SÖYLÜYORUM SÜTLERİ ATMAYINNNNN 🤣 profilimde doğum sonrası emzirirken diş tedavisi diye bi yazı var lütfen onu okuyun 🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir