Doğum Kiloları !!

164 görüntüleme
S

Saadet N. B.

1 Nisan 2026 17:06
Emziren anneler hangi bitki çayını yada detokslarını içebilir ?deneyimi olan var mı nasıl zayıfladınız sevgili anneler
M

Merve U.

1 Nisan 2026 18:02
Aynı dertten muzdaripim Herbalife satıcıları güvenli diyor ama cesaret edemedim
Latife K.

Latife K.

1 Nisan 2026 20:39
Ben doğumdan çıkınca 7 kilosu gitmişti. Sonra veremedim. Herkes bol bol emzir veriyorsun falan diyorlardı. Taa ki 6 ayda regl oldum göbeğim birden gitti. Şimdi de gece boyu sürekli emiyor o da kilo verdirdi bana.
S

Saadet N. B.

1 Nisan 2026 20:41

Merve Uçar

Aynı dertten muzdaripim Herbalife satıcıları güvenli diyor ama cesaret edemedim

Onlar işin ticaretinde pek güvenmeyin
D

Dilek Ç.

1 Nisan 2026 23:03
Ben de doğumdan sonra kilo pek veremedim hatta emzirme döneminde verdiğim kiloloru geri aldım şimdi ananas sirkesi içiyorum sabahları onunla 4 kilo verdim bayramdan sonra
B

Bircan S.

1 Nisan 2026 23:49
Ben sezeryan doğurdum bebek 3 kg doğdu ben 10 gün sonra 4 kilo vermiştim sadece şok olmuştum ağladım sinirden 😂 sonra 1800 kaloriden fazla yememeye çalıştım 6 ay içinde 92den 72 ye indim süt üretmek çok güzel enerji yakıyor gerçekten ama yeşil çay vs içmek istemedim içmedim herbalifeda bana çok güven vermiyor

Ödem yavaş yavaş gider anneliğimizin tadını çıkaralım bence diğer yaz fit oluruz 🤗🫠
S

Saadet N. B.

1 Nisan 2026 23:49

Dilek Çelmeli

Ben de doğumdan sonra kilo pek veremedim hatta emzirme döneminde verdiğim kiloloru geri aldım şimdi ananas sirkesi içiyorum sabahları onunla 4 kilo verdim bayramdan sonra

Peki ben emzirirken ananas suyunu içebilir miyim
S

Saadet N. B.

1 Nisan 2026 23:50

Bircan Sönmez

Ben sezeryan doğurdum bebek 3 kg doğdu ben 10 gün sonra 4 kilo vermiştim sadece şok olmuştum ağladım sinirden 😂 sonra 1800 kaloriden fazla yememeye çalıştım 92den 72 ye indim süt üretmek çok güzel enerji yakıyor gerçekten ama yeşil çay vs içmek istemedim içmedim herbalifeda bana çok güven vermiyor

Ödem yavaş yavaş gider anneliğimizin tadını çıkaralım bence diğer yaz fit oluruz 🤗🫠

O markaya ben de güvenmiyorum ama çok hızlı kilo alınca biraz durdurmak istiyorum
S

Saadet N. B.

1 Nisan 2026 23:51

Latife Karadaş

Ben doğumdan çıkınca 7 kilosu gitmişti. Sonra veremedim. Herkes bol bol emzir veriyorsun falan diyorlardı. Taa ki 6 ayda regl oldum göbeğim birden gitti. Şimdi de gece boyu sürekli emiyor o da kilo verdirdi bana.

Ne güzel ben regl da olamadım bilemiyorum kilo nasıl vericem
Latife K.

Latife K.

2 Nisan 2026 15:44

Saadet Nisa Beşer

Ne güzel ben regl da olamadım bilemiyorum kilo nasıl vericem

Regl şişkinliği diye bir şey var bence o olunca rahatlıyor insan
M

Mine Ş.

14 Nisan 2026 09:44
Ben de doğuma 72 kg ile gittim doğumdan hemen sonra 8 kg gitti (bebek 3750). Doğum kanamalarım felan derken şuan 56 kg dayım sabitledi kaldım doğumdan sonra reglim hemen düzenli olmaya başladı ama göbüş duruyor 7,5 aylık oğluşum oynamayı seviyor napalım bir süre daha kalacak sanırım 😂😂
S

Saadet N. B.

14 Nisan 2026 09:45

Mine Şahin

Ben de doğuma 72 kg ile gittim doğumdan hemen sonra 8 kg gitti (bebek 3750). Doğum kanamalarım felan derken şuan 56 kg dayım sabitledi kaldım doğumdan sonra reglim hemen düzenli olmaya başladı ama göbüş duruyor 7,5 aylık oğluşum oynamayı seviyor napalım bir süre daha kalacak sanırım 😂😂

😅😅
Ç

Çağla

15 Nisan 2026 00:13
Sütüm azalır diye ne çay içebiliyorum ne diyet yapabiliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir