Doğum İzni Haftaya 24 Hafta Olacakmış 🥰

121 görüntüleme
Ş

Şaziye

3 Nisan 2026 19:27
Anneler şimdi haberlerden duydum haber vereyim dedim. Komisyondan geçti haftaya yasalaşması bekleniyor dedi. Keşke 2 yıl olsa ama yavaş yavaş inşallah onu da yaparlar ayy çok şükür ya 🥰🥰
S

Sevgi K. Y.

3 Nisan 2026 19:41
Süt izni süresi peki
Ş

Şirvan Ç.

3 Nisan 2026 19:47
Hamileliğimin başından beri bu yasa bekleniyor işe başlayacağım hala yasallaşacak
Ş

Şaziye

3 Nisan 2026 19:48

Sevgi Koçak Yolcu

Süt izni süresi peki

O kadarını bilmiyorum. Sadece kuruldan geçti haftaya komisyonda görüşülüp yasalaşması bekleniyor dedi haberde.
Ş

Şaziye

3 Nisan 2026 19:48

Şirvan Çınar

Hamileliğimin başından beri bu yasa bekleniyor işe başlayacağım hala yasallaşacak

Doğum izniniz bitse de yararlanabileceksiniz eğer 24 haftayı doldurmamışsanız
E

Esraa

3 Nisan 2026 20:01

Şaziye

Doğum izniniz bitse de yararlanabileceksiniz eğer 24 haftayı doldurmamışsanız

Ben iznim bitti üç haftadır ücretsiz izine ayrıldım yararlanabilecek miyim nasıl olacak acaba bilginiz var mı
H

H.

3 Nisan 2026 20:14
Kısacası bebeğiniz 6 aydan küçükse her türkü yararlanacaksınız. Ücretsiz izninin 2 at ücretini alcaksın
H

H.

3 Nisan 2026 20:15
Benim bebiş 5 ay 11 günlük , haftaya yasalaşır inşallah, normalde TBMM den geçen bir haftada yayımlanıyor da bakalım hayırlısı
Ş

Şaziye

4 Nisan 2026 15:57
Aynen haftaya yasalaşacak. İzin de kullansanız rapor da almış olsanız 8 hafta eklenecek. Yani diyelim ki 3 hafta önce ayrıldınız. Size 8 hafta verecekler ek izin. Hafta sayısında düşme yok.
N

Nazlıcan

9 Nisan 2026 08:40
Benim iznim de bu hafta bitiyor, haftaya için rapor almayı planlıyorum, sizce yeterli gelir mi bir de rapor alsam da kullanabilir miyim izni?
Ş

Şaziye

10 Nisan 2026 03:40

Nazlıcan

Benim iznim de bu hafta bitiyor, haftaya için rapor almayı planlıyorum, sizce yeterli gelir mi bir de rapor alsam da kullanabilir miyim izni?

Bugün meclise muhalefet katılmadığı için son kalan maddeler görüşülememiş onların yüzünden haftaya kaldı. Kullanabilirsiniz tabi. Rapor alın.
N

Nazlıcan

10 Nisan 2026 08:23

Şaziye

Bugün meclise muhalefet katılmadığı için son kalan maddeler görüşülememiş onların yüzünden haftaya kaldı. Kullanabilirsiniz tabi. Rapor alın.

Doktorumla da görüştüm aslında kaç gün istersem verebileceğini söyledi, acaba şu anlık 5 gün alsam yeterli gelir mi sizce ? Bu 8 haftanın üzerine bir süre daha rapor almayı planlıyorum
Ş

Şaziye

10 Nisan 2026 15:20

Nazlıcan

Doktorumla da görüştüm aslında kaç gün istersem verebileceğini söyledi, acaba şu anlık 5 gün alsam yeterli gelir mi sizce ? Bu 8 haftanın üzerine bir süre daha rapor almayı planlıyorum

Aynen haftayı kapatacak kadar rapor alın yeterli. Haftaya yasalaşacak inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir