Doğum Hikayem Mutlu Son

63 görüntüleme
N

Nur

16 Temmuz 2025 18:46
Kızlar merhaba bundan 6.5 ay onceydi bebeğim 2-3 hafta gelişim geriliği vardı ve perinatoloji takipliydim haftada 2gun ordaydim 28 Aralık akşam birkaç damla kan geldi 29 Aralık ta sabah ağrım vardı ama şiddetli değil o ağrıyla çarşı pazar gezdim çünkü oturmaya alıştığım için olduğunu düşünüyodum akşama kadar gecmeyince acile gittik kontroller yapıldı sancım+2cm açılmam vardı ama suyum iyi bebek kalp atımı iyi diye eve geldim cunki ağrım azdı yada stres daha ağır bastı 30 Aralik sabahta çok çok hafif bir ağrım vardı saat 13 de kontrol olduğu için gidince zaten doktor birkac gün sonraya doğuma gün verir diye düşünüyodum ama 9.30 suyum geldi ama hiç ağrım yoktu 2saat boyunca adım attikca geliyordu 11 gibi esimi aradım ve acile gittik karnım çıkmadığı için acil deki hastalar falan şaşkın bakıyordu eşim doğum başladı suyu geldi dedikce hemen alt muayene yapıldı 4 cm açıklık vardi nts bağlandım orda sancım çıkıyordu ama kendim ne sancı ne ağrı hissetmiyordum 11.30 dan 15 kdr nts de kaldım açlık saati dolması için ve 15.30 gibi doğuma aldılar beni sezeryan spinal anestezi olcaktim belime 3 iğne yedim uyuşmadi sanırsam daha sonra genel anestezi ile sat a göre 37+6 gelişim olarak 35 falan dı dogum yaptımm minicik bir oğlum oldu anlatmak istedim şuan 6ay 16 günlüğüz ve beraber kahkaha atıyoruz
B

Büşra T.

16 Temmuz 2025 18:49
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏
N

Nur

16 Temmuz 2025 18:53
@Büşra Tekinay çok teşekkür hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir