Doğum Hikayem
77 görüntüleme

Aybüke Y. ..
16 Temmuz 2025 20:36
38+9 da sezeryan ile doğum yaptım.Kimseden ne doğum hikayesi dinledim ne de doğum vs gibi şeyler okuyup izledim.Size de en başta tavsiye edeceğim şey budur.Herkesin acı eşiği,hikayesi farklıdır.Açıkçası iyi ya da kötü özellikle kötü bir hikaye sizi iyiye çekmez.Neyse ben iyi doğum hikayesi olanlardanım:)Allaha şükürler olsun ki doktorum ve hastanem bu konuda benim en büyük şansımdı.Güler yüzlü olmaları,doktoruma sonsuz güvenim.Ben doğumda tek bir ağrı,acı hissetmedim.Daha sonrasında da bebek gibi bakıldım.Bebeğime de sağlık ile kavuştum.Doktorum hep derdi 3 güne normal doğum yapan insanlar gibi ayağa kalkacaksın söz.Ve nitekim annemi bile 4.günde evine gönderdim.Biraz acı eşiğimizi zorlamak,doğuma asla korku ile gitmemek.Sonucunda çok güzel bir şeye kavuşucağımızı bilip,onun heyecanını yaşamak her şeye bedel bence.Biz kadınlar çok güçlüyüz.En önemlisi kendimizi güvende hissedeceğimiz bir doktor ve hastane.Sonrası çok ama çok güzel geçiyor.Asla bir bel ağrısı.Ya da doğumdan sonra kalan özellikler vs gibi şeyler yaşamadım.Yeni doğum yapacak annelerimize şimdiden bol şanslar dilerim.:)
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.