Doğum Hikayem

125 görüntüleme
D

Dilan B.

4 Temmuz 2025 22:15
Merhaba 38+5 te 28 Aralık 2024 te doğuma gittim
Aslında biz doktorumla 1 Ocak zorunlu sezeryan olarak planlamıştık doğumu bebek iri ben minyon o yüzden. 28nde akşam annemi yemeğe davet ettim yedik sonra bana dediki sen bugün doğuma gideceksin galiba tok daha var falan filan derken bu arada karnımın şekli bi garip bebek hareket ediyor ama çok az annem eve gitti. Bende bi duşa gireyim dedim demez olayım sıcak su sancı arttırıyormuş birden karnım ve sırtım ağrıdı benim sabırsız oğlum bekleyemedi 3 gün canı sağolsun (Annelerinizi dinleyin) ağlaya ağlaya doğuma gittim çünkü. 😅
E

Esmanur M. ..

5 Temmuz 2025 20:16
38+5 de kontrolle gittim ama iki gündür az hareket var dedim doktor muayene etti günün gelmiş herşey uygun istersen suni sancı verelim dedi yatış verdi 15.00 da yattım ertesi gün 15.50 de doğum gerçekleşti Allah ebelerimden ve doktorumdan razı olsun çok güzel hazırlıksız bir doğum süreci yaşadım Gümüşhane devlet hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım 🙏🏻😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir