Doğum Çantası
253 görüntüleme
F
Fatma Ç.
28 Haziran 2025 07:03
Sosyal medyaya baktığımda çok kafam karışıyor. Kimisi çok fazla şey alıyor yanına kimisi az. Siz doğum çantanıza neler koydunuz anneler? Bir listeniz varsa paylaşır mısınız
B
Büşra T.
28 Haziran 2025 07:35
Gecelik olarak elbiseyi tercih edin derim lc wakikinin anne geçelikleri var üstü çıtçıtlı bebeği emzirirken direk çıt çıtı açıyorsunuz çok rahat
B
Büşra T.
28 Haziran 2025 07:52
Sosyal medyada görünenler gibi çok abartmayın bence tabi serüveniniz nasıl olur bilemem Rabbim acısız ağrısız bir çıpıda kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi 🥰 yaparım diye götürülen o bakım ürünlerini makyaj malzemelerini hiç kullanamadım 😂 havlu depend kilot sezeryan olacaksanız bolca ıslak mendil sade neskafe bitter çikolata (anestezi sonrası baş ağrısını azaltıyorlar) bebeğe 3 takım koymuştum ben kusar kirlenir diye emzirme yastığı alın ben almadığım için pişman olmuştum bebek emsin diye uzun süre kucağınızda tutabilirsiniz kolunuza destek olsun. Nevresim takımı hastaneden veriyorlar genelde ama siz bence bir takım koyun kaymaz taban terlik alın çorap mutlaka koyun. Bebiş o an ememezse diye ben biberon almıştım siz meme reddinde korkarsanız emzirme destek sistemleri var onlardan alabilirsiniz kaşıkla zor oluyor bence. Aslında kocaman valizle gitmiştim hastaneye hatırladıklarım bunlar umarım size faydası olur 😊💕

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
28 Haziran 2025 10:47
Merhaba, sayfamda anne ve bebek için doğum çantasında neler olmalı ve olmamalı başlığı altında paylaşımlarım mevcut size yardımcı olavaktır bakmanızı öneririm ☺️ @emzirme.hemsirem hesabından bakabilirsiniz.
L
Lale K.
29 Haziran 2025 19:20
Ben normal doğum yapdim.1gun kaldık hastanede.bebegim için 3tane zıbın + hastane çıkışı +ilk dogarken giyeceği kıyafet olarak 5tane kıyafet giturmusdum.kis ve yaz olarak fark var bence.ben aralikda doğum yapmisdim.ama oda çok sicakdi.hastaneden direk arabaya gecdigim içinde hiç kalın birşeye ihtiyacım olmadı.kendim için 2takim goturmusdum ama 1ini kullandım.depend bol bol kullandım.corap doğumda ayağımda neyse onunla eve geldim.terlikde aynı şekilde.hastanenin verdiği otel terliği i kullanmadım bile.biberon falan hiç kullanmadım.emzirmek istiyordum ve onun dışında birşey düşünmedim diye almadım.ama bebekden bebeğe fark var.ali a bilir.her doğum ve Bebek kendine özel olduğu için bence herkesde farklı.hastane yakın ve gidip gelmek sorun olmayacaksa bence fazla birşeyler alma.dogum iyi olur bebekde sağlıklı olursa 1kiyafet bile yeterli olur.tek fazla alacağın bence bez olmalı.onun dışında hersyee çözüm bulunur

Bengül A.
14 Temmuz 2025 19:17
Gecelik ve pijama takımınız olsun terlik hastane çıkışında giyeceğini kıyafetler. Çamaşır. Hasta kilodu(bedeninizden bir boy büyü daha konforlu olabilir) ben bebeğin için 5 kat zıbın 3 kat kıyafet almıştım 1 takım yeni doğan 2 de normal. 10tane bebek bezi pişik kremi ilk gün ihtiyaç dahilinde mama ve biberonda götürmüştüm. Mevsiminize göre battaniye örtü tarzı şeyler aldım.

Madina Y. ..
29 Temmuz 2025 07:27
Merhabalar ben 2 adet pijama 1 adet gecelik takim almıştım sadece pijama kullandım sabahlik ile yatakta rahat olamam diye sezaryan ile doğum olduğu için zaten zor hareket ediyordum kendim için bez aldim gittiğim kiyafet ile geri dondum zaten terlik ile gitmiştim ama siz ayakkabi ile gitseniz terlik alın bebeğim için 1 hastane çekişi ve 3 takım aldim zibin, bez,islak mendil,muslin ortu. Biberon emzik mama almadım ihtiyac olursa aliriz diye ihtiyac da olmadı 2 gün yattığım hastanede ekstra olarak tek kendim için bez getirtim eşime sadece onun haricinde bir şey ihtiyac duymadım.