Doğum Başladığını Anlamadım

24 görüntüleme
E

Elif V.

12 Ocak 2026 22:18
Hamileliğim çok rahat geçti sporumu yürüyşümü yaptım 7 buçuk aya kadar çalıştım çok aktiftim. Ama hep şey derdim ya yanımda biri olsun ben doğum başlasa anlamam ki derdim binada bile kimse yok kime seslenirim eşim işte olsa diye düşünürdüm. 38.haftamda evde sıkılmaya başlamıştım doğum başlasın diye merdiven inip çıkıyodum, yerleri siliyodum vs ama dışarı yürüyüşe çıkamıyodum çünkü alt karın bölgeme sancı giriyodu dışarıda doğum başlasın istemezdim 😄 bi gün eşim iş yerine yanıma gel ablalar seni merak ediyo hem hava almış olursun ama taksiyle gel dedi. Taksiyle gideceksem nerde hava alcam dimi? Ben çıktım yola hafif tempolu yürüdüm tam 45 dk sürdü yol, hiç ağrım olmadı. Neyse oturdum sohbet ettim gayet normal çıktık eve geliyoruz saat 18.30, eşim arabayla bi çukura girdi o an karnıma bi ağrı saplandı dedim ki böyle 3 tane çukura girsen heralde bugün doğururum. Eve geldik yemek hazırladım yemek yiyoruz ama benim o sürede beş dakikada bir sancım oluyo. Eşim hastaneye gidelim diyo hayır ya diyorum direkt beş dakikada bir başlamaz önce saat saat vurur hem adet ağrısı gibi diyolar öyle bi şey değil diyorum. Yemek yedik rahatlıyim diye duşa girdim evde yürüyorum ama hala beş dakikada bir sancım ve dayanılmaz değil dayanıyorum. Bu arada üç gün öncesi de nişanım gelmişti. Artık dedim ki bu ne böyle geçmedi gel gidelim hastanye dedim giderken de eşimle şakalaşıyoruz oo çabuk geldin demek ki doğursam yetiştirceksin beni hastaneye diyorum. Gece 12 oldu bu arada. Muayene oluyorum bi yandan doktorla sohbet ediyorum dedi ki açıklık 8 cm. Nasıl dedim doğum mu başlamış evet nasıl bu kadar sakinsin diyolar tüm acil yanıma geldi kim o 8 cm açıklıkla rahat olan hasta diye. Ama hiç ağrım yoktu nerdeyse şaşkınlıkla güle oynaya girdim doğuma. Sonra doğumda suyumu açtılar bebeği kanala çektiler sonra benim sancım başladı 😂 sancı başladıktan yarım saat sonra doğum oldu. Her şeyiyle çok güzeldi, Rabbim herkese anlamicağı kadar çabuk sağlıklı doğum nasip etsin. Evlatlarımızı da korusun

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir