Dogdugundan Beri Hırıltılı Solunum
463 görüntüleme

Melike k.
18 Haziran 2026 11:59
Herkese merhaba bebeğim şu an 4:30 aylık doğduğundan beri bir hırıltısı var on gün kadar yoğun bakıma kaldı bir ameliyat geçirdi burnunu yıkaya yıkaya o hırıltısını azalttık şu anda çok az oluyor hırıltısı ama daha çok böyle heyecanlanınca ya da ağlayınca biraz daha hırıltısı artıyor bariz bir şekilde duyuluyor bu zamana kadar birkaç tane çocuk doktoru gördü kulak burun boğazda gördü en son geçen gün bir çocuk doktoruna götürdüm ve artık bize işte antibiyotik nebulzatör ile kullanılacak ilaçlar alerji damlası verdi bunları kullanmalı mıyım çok arada kaldım yoksa sadece nebilüzatörle serum fizyolojik hava versem çocuğum için yeterli olur mu acaba yani bu doğduğundan beri olan bir şey olduğu için antibiyotikli bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Melike k.
18 Haziran 2026 12:00
Şunu da eklemek istiyorum ve de çok şükür başka hiçbir sıkıntı yok kilo alama yerinde keyfi yerinde emmesi yerinde herhangi bir problemi yok sadece hafif bir hırıltısı var şu an

Hatice E.
Premium Üye
18 Haziran 2026 12:13
Şunu da eklemek istiyorum ve de çok şükür başka hiçbir sıkıntı yok kilo alama yerinde keyfi yerinde emmesi yerinde herhangi bir problemi yok sadece hafif bir hırıltısı var şu an
Ş
Şükran B.
18 Haziran 2026 13:07
Benim bebeğim 4 aylıkken hırıltı şikayeti ile doktor antibiyotik verdi kullandım ama işe yaramadı bizde kendiliğinden 10 15 gün içinde geçti
Yükleniyor...