Doğduğundan Beri Geçmeyen Burun Tıkanıklığı

73 görüntüleme
H

Hülya Ö.

25 Mart 2026 02:43
Doğumda kakasını yediğinden dolayı 1 gün yoğun bakımda yattı kız bebeğim 3605 doğum kilosu 24 günlükken hırıltıli öksürük hapşırma dan dolayı acile gttik 1 ay altı olduğu için yoğun bakımda yatması gerekiyo dediler 6 gün yoğun bakımda kaldı antibiyotik hava vs herşey yapıldı çıkış yapıldı 6 gün sonra hırıltı ve burun tıkanıklığı vardı çıktığımız da doktorumuz bı sure devam edecektir günde 6 kez burun temizliği yap hava yap denildi neyse yaptım 2 hafta da bir burnu tıkanıyo ve yoğun şekilde bn temizlememe rağmen tıkanıyo tabi bu süreçte meme emmeyi tamamen bıraktı mamayla devam ediyoruz 2 hafta bir burun tıkanıklığından dolayı hep hastanelerdeyiz 2 hafta önce rsv oldu ve dışardan kimse gelip gitmiyo kimseye elletmiyorum nasıl oluyoda bu kadar hasta oluyo anlamış değilim 3 gün öncede nezle oldu etrafımızda nezle olan kimsede yok yoğun burun yıkama ile ve günde 3 kez hava yaptım şuan biraz iyi demem o ki ne yapmam gerekiyo böyle olmaması için bebeğim şuan 5 buçuk aylık kilosu 8 boyu 69
H

Hilal A.

Premium Üye
25 Mart 2026 15:24
Merhaba benim de 4.5 aylık bir oğlum var doğumda solunum sıkıntısı diyip yoğun bakıma aldılar daha sonra solunum düzeldi enfeksiyon dediler ve 9 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı. Aynı şekilde doğduğundan beri çok yoğun burun tıkanıklığı var bizde günde 5-6 defa serum fizyolojik ile yıkayoruz ama burnundaki sesler asla gitmiyor. Aspire etmek doğru değil dedi doktorumuz ama sadece yıkamakla da rahatlamıyor. Buhar veriyoruz evde nem makinası sürekli açık ama geçmiyor. Alerjik yatkınlıkolabilir dendi fakat hiçbir çözüm önerisi yok. Yıka buhar ver deniliyor ama çok rahatsız edici. Uykuyu çok etkiliyor bizde de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir